Juleferie med fuld forplejning i Lalandia Rødby eller Billund

Det er med stor glæde, at Dansk Folkehjælp igen i år kan indbyde enlige forsørgere til en aktiv og oplevelsesfyldt juleferie i dagene 26. – 29. december 2014.

Skrevet den. 30. oktober 2014

Igen i år afholdes juleferierne i Lalandias Feriecentrer, hvor tilbuddet er udvidet til at omfatte Lalandia i både Rødby og Billund. Målgruppen for juleopholdene er:

Enlige forsørgere på overførselsindkomst med hjemmeboende børn under 18 år.

Dansk Folkehjælps tilbud er en gratis feriebolig, som er til rådighed fra den 26. december kl. 15.00 til den 29. december kl. 10.00. Opholdet er inklusiv forplejning, slutrengøring, forbrug af el, vand og varme, samt leje af sengelinned.

Ansøger sørger selv for og afholder omkostningen til transporten, til og fra feriestedet, samt eventuelle transportomkostninger under opholdet.

Fra den 24. oktober kan ansøgningsskemaet downloades fra Dansk Folkehjælps hjemmeside www.folkehjaelp.dk. Ansøgningsfristen er den 1. december kl. 12:00.

Påtegningen af den kommunale myndighed er nødvendig for at sikre, at det kun er enlige forsørgere på overførselsindkomst med hjemmeboende børn under 18 år, der ansøger og får tildelt feriehjælp, hvilket er et krav fra Dansk Folkehjælps donorer. Dette betyder, at ansøgningsskemaets nederst side 2 udfyldes, inden skemaet fremsendes til Dansk Folkehjælp.

Dansk Folkehjælp behandler således ikke ansøgninger, der ikke er påført kommunal underskrift og stempel.

For god orden skyld skal vi gøre opmærksom på, at ansøgningsskemaer fra tidligere år ikke kan benyttes, idet ansøgningsskemaet for 2014 er ændret i forhold til tidligere.

Såfremt der er spørgsmål til indholdet i denne mail, er kommunen/sagsbehandlere velkommen til at kontakte Dansk Folkehjælp på telefon 70 220 230 eller mail: post@folkehjalp.dk.