27.000 inviteres til at medskabe LEJRE for LIVET

Lørdag den 25. oktober inviterer Lejre Kommune alle borgere og virksomheder i kommunen til panel-samtaler. Samtalerne skal stille skarpt på det væsentlige ved at bo i Lejre Kommune. Hvad er vigtigt for dig? Hvad betyder noget i din hverdag?

Skrevet den. 6. oktober 2014

- Vi har store ambitioner for LEJRE for LIVET. Vi ønsker, at vi med LEJRE for LIVET får en strategi, der kan sætte Lejre Kommune yderligere på Danmarkskortet og som vil gøre os klogere på os selv og hinanden. Derfor glæder jeg mig meget til panel-samtalerne, hvor det er borgerne og virksomhederne, der er eksperter på, hvad der er det væsentlige for dem, siger borgmester Mette Touborg.

DNA, passion og kernebehov

Panel-samtalerne er et vigtigt skridt på vejen mod en branding- og udviklingsstrategi for Lejre Kommune. Samtalerne skal afdække hvad der især opleves som væsentligt - hvad der er kerne-behovene for borgere og erhvervsliv i kommunen inden for en række temaer som indgår i arbejdet frem mod en brandingstrategi. 

Praktisk info

Temaerne for samtalerne er: børnefamilier, pendlere, turismeområdet, iværksættere, seniorer, frivillige, madhåndværkere og erhvervsliv. Panel-samtalerne vil foregå i Hvalsø Spisehus, Hovedgaden 21 og Kr. Hyllinge bibliotek i seancer af 1,5 time fordelt henover dagtimerne. Du kan læse mere om hvordan samtalerne foregår, hvad formålet er og hvordan du melder dig på www.lejre.dk.

Fakta

Lejre for Livet er titlen på Lejre Kommunes arbejde med den kommende branding- og udviklingsstrategi. Den udtrykker det, kommunen på mange måder allerede er for de, der bor, besøger og arbejder i Lejre. Det er ikke en færdig fortælling, men en vision fra en samlet kommunalbestyrelse om at skabe mere af det, der er livgivende for os, der bor i eller besøger kommunen. Og en åben invitation til alle, der har lyst til i fællesskab at udforske, medskabe og videreudvikle de kvaliteter, der er i Lejre Kommune.