Erfaren chef til nyt børn-, unge- og familiecenter i Lejre

Når Lone Tue Hansen sætter sig i chefstolen i Lejre Kommune, er det med en solid baggrund, såvel fagligt som ledelsesmæssigt. Senest har Lone været Børn- og Familiechef i Odense Kommune.

Skrevet den. 24. november 2014

Den 1. december vil et nyt ansigt dukke op på Lejre Kommunes rådhus i Lyndby. Det er Lone Tue Hansen, 56 år, som et enigt ansættelsesudvalg har peget på som centerchef for det nye Center for Børn, Unge & Familie.

Lone kommer med et omfattende CV, der oprindeligt bygger på en uddannelse som socialpædagog. Denne er efterfølgende suppleret med Cand. Scient. Soc., en master i offentlig ledelse (MPM) og senest KIOL. Senest har Lone været ansat i Odense Kommune, hvor hun i mere end 10 år har haft centrale leder- og chefstillinger indenfor børn- og ungeområdet.

- Med Lone får vi i Lejre Kommune en erfaren, engageret og visionær chef med enorm faglig indsigt i, hvad der rør sig på børn- og ungeområdet. Samtidig får vi en chef, der formår at skabe resultater i et tillidsbaseret samspil med ledere og medarbejdere. Vi glæder os til at byde Lone velkommen i Lejre, siger direktør Henrik Nielsen.

Fra stor bykommune til lille landkommune

For Lone er valget af Lejre Kommune et aktivt tilvalg - Et tilvalg af en mindre organisation, hvor der er hurtigere fra tanke til handling.

- Lejre er en attraktiv og spændende kommune, hvor man har stort fokus på samarbejde på tværs af faglighed og organisatoriske skel. Det har jeg stor lyst til at bidrage til, for jeg ser det som en vigtig forudsætning for at lykkes med at udvikle velfærdsdagsordenen til gavn for kommunens mange borgere, siger Lone Hansen.

Lone bor i dag i Odense men har aktuelle flytteplaner.

- Jeg glæder mig til at vende tilbage til Sjælland, hvor jeg oprindeligt kommer fra, og hvor jeg har en stor del af min familie. Og hvem ved, måske ender jeg også med at blive Lejre-borger, slutter hun