Thomas Hørdam er Lejre Kommunes nye erhvervschef

I en nyoprettet stilling har Lejre Kommune nu ansat 38-årige Thomas Hørdam til at styrke kommunens arbejde med hele erhvervsområdet. – Han er kompetent og nytænkende, og han har en masse relevant erfaring og viden på området, siger kommunaldirektør Inger Marie Vynne.

Skrevet den. 30. januar 2014

Erhvervsservice, vækst og udvikling er ikke ligefrem fremmedord for Lejre Kommunes kommende erhvervschef. Med godt og vel 12 års erfaring indenfor det erhvervspolitiske område kommer Thomas Hørdam med en solid bagage, når han fra 1. marts 2014 sætter sig i stolen som Lejre Kommunes nye erhvervschef.

- Vores kommende erhvervschef skal først og fremmest opbygge en lokal erhvervsservicefunktion. Det skal han gøre i tæt samarbejde med erhvervslivet, så den service og vejledning vi yder afspejler virksomhedernes forskellige behov. Fra den lille til den store virksomhed, fra den veletablerede virksomhed til iværksætteren, fortæller kommunaldirektør Inger Marie Vynne, og fortsætter:

- Med Thomas Hørdam får erhvervslivet en serviceorienteret erhvervschef, der har solid indsigt i erhvervsfremme, som har begge ben på jorden og kan tale med alle, og som forstår at afstemme forventninger. Det bliver der helt sikkert også brug for i stillingen, for der vil være mange ønsker til ting, der kan og skal gøres bedre, siger kommunaldirektør Inger Marie Vynne med et smil.

Thomas Hørdam kommer fra en stilling som projektleder og EU-konsulent i Slagelse Kommune. Tidligere jobs tæller også stillinger som erhvervskonsulent hos bl.a. Ringsted Kommune, Vækstforum Sjælland, Hovedstadens Udviklingsråd og Center for Software Innovation. Alle sammen stillinger, som har givet ham viden, erfaring og et godt netværk både nationalt og internationalt, som han kan bruge i sit nye job i Lejre Kommune til gavn for erhvervslivet.

Så muligheder i Lejre

Da stillingen som erhvervschef i Lejre Kommune blev slået op, vakte den Thomas' interesse med det samme.

- Det har altid interesseret mig at arbejde tæt sammen med de lokale virksomheder om deres muligheder for udvikling. Stillingens krav om konkret handling og muligheden for at opbygge Lejre Kommunes erhvervsservicefunktion fra bunden er en unik mulighed. Jeg glæder mig meget til at lære erhvervslivet i Lejre Kommune at kende, siger Thomas Hørdam.

Privat bor Thomas i Sorø sammen med sin kone og deres to døtre.