Arkitekt Erik Bahn vandt Lejre Kommunes Handicappris 2014

Lejre Kommunes Handicappris for 2014 gik til arkitekt Erik Bahn fra Kyndeløse. Prisen blev overrakt af borgmester Mette Touborg på den internationale handicapdag den 3. december.

Skrevet den. 4. december 2014

Arkitekt Erik Bahn modtog årets Handicappris, der gives for ekstraordinært, godt arbejde for personer med handicap og deres vilkår i Lejre Kommune. Prisen på 5.000 kr. og et diplom blev overrakt af borgmester Mette Touborg ved et arrangement i Hvalsø Østergadecenter onsdag den 3. december 2014. Vinderen er udpeget af Handicaprådet på baggrund af indstilling fra Ulla Wæber, der er formand for Danske Handicaporganisationer i Lejre Kommune (DH-Lejre).

Handicappris

Prisen er indstiftet af Lejre Kommunes Handicapråd for at sætte fokus på arbejdet med at skabe lige vilkår for mennesker med handicap i kommunen.

Arkitekt Erik Bahn tildeles Lejre Kommunes Handicappris for 2014 for sit mangeårige, utrættelige og meget dedikerede arbejde lokalt og nationalt. Erik Bahn har en prisværdig målsætning om, at gøre Lejre Kommune til den mest tilgængelige i landet. Erik Bahn har deltaget i en imponerende række tilgængelighedsarbejder, sagde borgmester Mette Touborg blandt andet i sin tale.

Forinden havde formanden for Handicaprådet Carsten Helles Rasmussen budt velkommen til prisoverrækkelsen.

I sin takketale sagde Erik Bahn blandt andet: I Danmark kan vi lære rigtig meget af udlandet, så pengene vil min hustru og jeg bruge på en studietur til Barcelona, der efter OL i 1992 har arbejdet målrettet med fysisk tilgængelighed.

Vi takker for interessen og opfordrer til, at ikke-valgte kandidater indstilles igen, siger Jan Andersen, næstformand i Handicaprådet.