Udviklingskonsulent til sundheds- og ældreområdet

Er du akademisk generalist med kommunal erfaring og politisk tæft? Kan du se dig selv i en mindre kommune som tovholder på udviklingsopgaver, hvor du laver alt lige fra sagsfremstillinger, søger puljer og bidrager til implementering af tværgående projekter? Hvis du kan svare ja til dette, så er denne stilling måske noget for dig.

Skrevet den. 7. februar 2019

Om jobbet

Jobbet er placeret i Center for Velfærd & Omsorg med knap 500 ansatte. Du kommer til at referere til centerchefen sammen med en anden dygtig konsulent, der ligesom dig løser klassiske konsulentopgaver. Det er alt lige fra analyser, puljeansøgninger, strategiske udviklingsopgaver og driftsnære opgaver. Du trives med at være involveret i mange forskellige akademiske opgaver, der kræver gode skriftlige og mundtlige formidlingskompetencer.

Konkret har vi brug for en person, der kan:

  • Udarbejde politiske sagsfremstillinger med sikkert håndelag til de politiske udvalg
  • Løse udviklingsopgaver som fx udvikling af alternativer til den eksisterende ældremad, velfærdsteknologi og opdatering af vores mange kvalitetsstandarder
  • Ledelsesbetjene, herunder understøtte centerchefen i opgaveportefølgen
  • Udarbejde brugertilfredshedsundersøgelser lige fra planlægning til udførsel og afrapportering
  • Være tovholder på udviklingsopgaver efter ledelsesbeslutninger, der kræver involvering og kommunikation med mange aktører i forskellige processer og opgaver.

Om dig

Du har kommunal erfaring og kender ”banen du spiller på”. Du kan navigere i spændingsfeltet mellem politisk betjening, ledelsesbetjening og udvikling i eget center og på tværs i kommunen. Du kan præstere, afslutte og bevare ”den røde tråd” undervejs i processerne. Du er handlekraftig og ikke bleg for at stille de forstyrrende spørgsmål. Du kan styre processer og har økonomisk forståelse.

Løn og ansættelse

Det er en fast stilling på 32-35 timer om ugen. Funktionsbeskrivelsen kan du rekvirere ved at kontakte os. Du skal helst begynde den 1. maj 2019. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Plejecenter Bøgebakken, Bøgebakken 1, 4320 Lejre.

Om os

Center for Velfærd & Omsorg er en travl og ambitiøs organisation med en høj arbejdsmoral, hvor vi lægger vægt på en uformel omgangstone, godt kollegialt samarbejde og en god portion humor. Derudover kan vi tilbyde en række personalegoder fx medlemskab af en personaleforening, som står for mange spændende arrangementer.

Sådan søger du

Send en ansøgning til hjeh@lejre.dk senest den 4. marts 2019 kl. 12.00. Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte centerchef Lene Miller på mail lemi@lejre.dk, som herefter vil kontakte dig telefonisk, hvis du ønsker det. Du kan også kontakte udviklingskonsulent Christina Vibits på tlf. 30 78 82 85. Vi glæder os til at høre fra dig.

Når du sender os din ansøgning og bilag, giver du samtidig samtykke til, at vi må behandle dine oplysninger til rekrutteringsformål. Du kan læse nærmere om vores behandling her.