Entreprenørmaskine-mekaniker til Vej & Park

Vej & Park søger en engageret entreprenørmaskine-mekaniker med en ugentlig arbejdstid på 37 timer til vores værksted.

Skrevet den. 6. september 2018

Stillingen indebærer varierende og meget alsidige arbejdsopgaver, men du vil fortrinsvis arbejde selvstændigt og primært udføre service og løse diverse ad hoc opgaver på alt fra motorsave til rendegravere og traktorer samt saltspredere, der vil også kunne forekomme smedeopgaver, endvidere vil der være vintervedligeholdelse og deltagelse i vintervagten, samt andre forefaldne arbejdsopgaver.

Om dig:

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde både selvstændigt og i samarbejde med kollegaer. Du er fleksibel og omstillingsparat, og det falder dig naturligt at være serviceminded og ansvarsbevidst. Du er kompetent, troværdig, og møder hverdag på arbejde med lyst til at yde det bedste for, at Lejre Kommune kan opleves som et attraktivt sted at være.
Vi har brug for, at du har min. kørekort kategori B, men også gerne chaufførbevis/førerkort samt kategori C/CE/BE. Du er uddannet Entreprenørmaskine-mekaniker eller anden lignende faglig uddannelse og har tilhørende svendebrev. Du har kendskab til betjening af maskiner indenfor entreprenørområdet, samt du kan betjene digitale værktøjer.
I forbindelse med vintervagt kan du møde op indenfor maks. 1 time.

Om os:

Du vil blive en del af et team på tre mekanikere i Vej & Park, som varetager mange forskelligartede opgaver med reparation, vedligehold og pasning af kommunens vognpark, samt arbejder for kommunale institutioner/virksomheder. Vi understøtter, at Lejre Kommune er et sted med plads til gode ideer. Vi nytænker livet på landet og er tæt på byen. Et sted med fællesskaber. Både for vores borgere og for hinanden på arbejdspladsen.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte værkfører Thomas Egelund Andersen på tlf. 53 81 81 71.

Løn og ansættelse:

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Der vil blive stillet krav om tilladelse til indhentning af børneattest.
Mødested vil være på materielgården Horseager 6, 4330 Hvalsø.

Sådan søger du:

Er du interesseret, så send en kortfattet ansøgning med CV til Lejre kommune, Vej & Park på mail vpjob@lejre.dk

Din ansøgning skal være mærket ”mekaniker” og være os i hænde senest søndag den 23. september 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt snarest efter ansøgningsfristen.

Du giver samtidig med afsendelse af din ansøgning og bilag samtykke til, at vi må behandle, dine oplysninger til rekrutteringsformål. Du kan læse nærmere om vores behandling af dine oplysninger her.