Rådgiver til Lejre Jobcenter

Skal vi være sammen om fastholdelse? Lejre Jobcenter søger engageret rådgiver i Team Arbejdsfastholdelse pr. 1. februar 2019 eller snarest derefter. Kan du skabe gode relationer til borgere og virksomhedsledere? Er du god til at samarbejde med borgeren i centrum? Tror du på, at arbejde spiller en vigtig rolle i menneskers liv ?

Skrevet den. 4. december 2018

Om jobbet

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Sygedagpengeopfølgning
  • Afholdelse af møder på borgernes arbejdsplads med henblik på arbejdsfastholdelse både for sygemeldte borgere men også dem, som ikke er sygemeldte endnu
  • Koordinering og igangsættelse af indsatser i forhold til tilbagevenden til arbejde eller afklaring af arbejdsevnen
  • Gøre sager klar til kommunens rehabiliteringsteam

Om dig

Vi ønsker os en kollega som kan

  • Samarbejde på tværs af kommunen
  • Se muligheder frem for begrænsninger
  • Skabe gode relationer til borgerne
  • Samarbejde med virksomhederne omkring fastholdelsesplaner

Vi ser også gerne, at du har en socialfaglig uddannelsesbaggrund.

Om os – du bliver en del af Team Arbejdsfastholdelse

Du bliver en del af Afdelingen for Jobrehabilitering, hvor vi med vores høje faglighed arbejder på at bringe borgerne tilbage på arbejdsmarkedet. Det er et sted med en uformel tone og arbejdsdage, der aldrig ligner hinanden. Vi har travlt, men ikke for travlt til at hjælpe hinanden med at sikre en god brugeroplevelse for borgerne.

Lejre Kommune er et sted med plads til gode ideer. Vi nytænker livet på landet og er tæt på byen. Et sted med fællesskaber. Både for vores borgere og for hinanden på arbejdspladsen. Her er borgere, politikere og embedsmænd tæt på hinanden. Vi bygger den moderne landsby med kvalitet i centrum. Er det et sted, du har lyst til at arbejde?

Løn og ansættelse

Vores nye kollega skal helst begynde 1. februar 2019 eller snarest derefter. Du vil blive ansat på 37 timer om ugen efter gældende overenskomst. Du vil komme til at arbejde på Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø.

Sådan søger du

Send en ansøgning til cjs@lejre.dk senest d. 4. januar 2019 kl. 12 mærket ”Rådgiver Arbejdsfastholdelse”. Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte fagkoordinator Heidi Teichert tlf. 24791924 eller afdelingsleder Gitte Rønman tlf. 24 92 92 89.

Du giver samtidig med afsendelse af din ansøgning og bilag samtykke til, at vi må behandle, dine oplysninger til rekrutteringsformål. Du kan læse nærmere om vores behandling her.