Hvem skal have Erhvervsprisen 2024? 

Publiceret 02-07-2024

Indstil din kandidat nu - så deltager du i konkurrencen om tre lokale gavekurve 

Godis Grønt vandt Erhvervsprisen 2023

 Hvilken lokal virksomhed har; skabt nye jobs, været innovativ, tilbyder grønne løsninger, arbejder med bæredygtighed i sit værdisæt og gør noget for at brande det lokale erhvervsliv? 

Har du et godt bud - så indstil din kandidat via Vores.lejre.dk Så er du automatisk med i lodtrækningen om tre gavekurve med lokale produkter til en værdi af 300 kr. 

 Frem til den 25. august 2024 kan du indstille en eller flere lokale virksomheder, som har gjort sig fortjent til at vinde årets Erhvervspris.   

30. september beslutter Udvalget for Erhverv, Klima & Lokal udvikling, hvem af kandidaterne, der skal have årets erhvervspris.  Vinderen offentliggøres ved Lejre Kommunes Erhvervskonference på Ledreborg Slot den 7. oktober. Vinderen af årets Erhvervspris modtager et gavekort på 5.000 kr. til aktiviteter for virksomhedens personale.

Publikumsfavorit: 

Fra den 26. august til den 20. september 2024 kan du stemme på den af de indstillede kandidater, som du mener skal være årets publikumsfavorit. Publikumsfavoritten modtager et gavekort på 2.000 kr. til aktiviteter for virksomhedens ansatte.   

Tidligere vindere:  

Vestergaard Company, Herslev Bryghus, Bondeskovgaard Savværk, Spor 3, Junckerhaven, Skoemagerkroen, Cake Creations og senest vandt Godis Grønt i 2023.