Kommunalbestyrelsesmødet tirsdag afholdes digitalt

Tirsdag den 24. marts er der møde i Kommunalbestyrelsen. Det afvikles denne gang digitalt: Medlemmerne af Kommunalbestyrelsen vil deltage hjemmefra via en computerforbindelse. Borgere kan også følge med digitalt - og stille spørgsmål på forhånd via e-mail.

Skrevet den. 23. marts 2020

Beslutningen om at afholde mødet digitalt er truffet i lyset af den aktuelle situation med coronavirus (COVID-19). Hvis kommunalpolitikerne fysisk skulle være til stede i Rådssalen på rådhuset i Allerslev, ville det ikke være muligt at holde den afstand mellem deltagerne, som myndighederne tilråder.

Det betyder også, at man  ikke kan overvære mødet fra selve Rådssalen. Men borgere kan følge mødet via en direkte internetforbindelse.

Her på forsiden af Lejre Kommunes hjemmeside vil der inden mødet være en servicemeddelelse med et link til mødet.

Som vanligt begynder Kommunalbestyrelsen med spørgetid. Borgere, der ønsker at stille spørgsmål, skal sende en mail til sifi@lejre.dk.
Spørgsmål skal stilles inden tirsdag kl. 18, hvor kommunalbestyrelsesmødet begynder.

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk