Afdelingen, der udbetaler sygedagpenge, er lukket 3. og 4. juni

Et nyt landsdækkende sygedagpengesystem skal indføres. Derfor holder Team Sygedagpenge på Ydelseskontoret lukket for alle henvendelser den 3. juni og 4. juni. I dagene op til vil der være spørgsmål, vi ikke kan svare på.

Skrevet den. 21. maj 2020

I perioden fra 25. maj til 2. juni skifter vi til et nyt IT-system. I den periode har medarbejderne ikke adgang til sagerne, og derfor vil det være begrænset, hvad de kan svare på. 

Du kan stadig ringe, men vi vil som udgangspunkt kun kunne svare på generelle spørgsmål, fordi vi ikke har adgang til systemerne. Og selve udbetalingen af sygedagpenge vil naturligvis fungere som normalt.

Risiko for længere sagsbehandlingstid
Overgangen til det nye system kan medføre længere sagsbehandlingstider i perioden umiddelbart efter, at vi tager det i brug. 

Du kan stadig få hjælp
Det er kun det kontor, der udbetaler sygedagpenge, som er berørt af systemskiftet. Jobcentret og Borgerservice holder åbent alle dage (undtagen 5. juni, som jo er Grundlovsdag). Så her kan du stadig henvende dig telefonisk, hvis du har brug for hjælp.

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk