Er du veteran eller pårørende? Så kom til flagdagen den 5. september

Har du været udsendt i dansk tjeneste? Så er du inviteret, når Lejre Kommune og Veteran Café Lejre sammen markerer flagdagen

Skrevet den. 18. august 2020

Den 5. september er flagdag for Danmarks udsendte – alle, der har været
udsendt på en mission for Danmark.

Veteran Café Lejre og Lejre Kommune markerer igen i år dagen i fællesskab, og vi vil meget gerne invitere alle veteraner og nærmeste pårørende i Lejre Kommune til at deltage. 

Der er allerede sendt en invitation via e-boks. Men der kan være nogle, som ikke er med på  Forsvarets liste over tidligere udsendte - derfor denne ekstra invitation.

Markeringen foregår lørdag den 5. september kl. 15 – 17
på Egholm Museum, Trehøjevej 47 – 4070 Kirke Hyllinge.

Der vil være taler, musik og mulighed for at møde nogle af de mange andre veteraner i Lejre Kommune. Blandt talerne er repræsentanter for Veteran Café Lejre og Egholm Mu-seum, en feltkirurg og en feltfotograf / presseofficer.

Se hele programmet her: link

På grund af situationen med Covid-19 må vi i år bede om forhåndstilmelding, så vi kan sikre afstand i lokalet. Der er begrænset deltagerantal, så vi tilråder hurtig tilmelding:
Send en mail til flagdag@lejre.dk

Hvis ikke du har mulighed for at maile din tilmelding, kan du ringe til Søren Tønning Westermann, der er formand for Veteran Café Lejre: tlf. 4038 1770.

Hvis du i øvrigt har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søren eller initiativtager Jon Lorentsfeldt (tlf. 22 90 19 24).

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk