Lejre Erhverv skruer op for erhvervsarrangementerne

Da Lejre Kommune i efteråret spurgte virksomhederne, hvad de ønskede mere af fra kommunen til erhvervslivet, var flere arrangementer og netværksmøder højt på ønskelisten. Nu er Lejre Erhverv, som er Lejre Kommunes erhvervsafdeling, klar til at skrue op for erhvervsarrangementerne.

Skrevet den. 28. maj 2019

De første arrangementer er nu klar, og du kan løbende holde dig orienteret på vores hjemmeside, hvor vi har udarbejdet en oversigt over kommende erhvervsarrangementer.

Det vil være en blanding af fyraftens- eller morgenmøder, kurser og workshops med et specifikt fagligt tema, samt netværksmøder. Ofte gennemfører vi arrangementerne i samarbejde med Erhvervshus Sjælland, Lejre Erhvervsforum og andre organisationer. Fælles for arrangementerne er, at de handler om muligheder, udfordringer og problemstillinger, som vedrører selve det at etablere, drive og udvikle en virksomhed. 

I juni kan du bl.a. være med, når Lejre Kommune holder åbent hus i Ejendomsafdelingen, du kan få genopfrisket GDPR reglerne, når Ringsted Erhverv afholder ”intro til GDPR”, eller være med på et LAG skriveværksted.

Du kan læse mere og finde flere arrangementer på Lejre Kommunes hjemmeside: https://www.lejre.dk/erhverv/erhvervsarrangementer/