Kom og vær med til kunstdage i Pinsen 2019

Er du kunstner, kunsthåndværker eller galleri – så har du nu muligheden for at medvirke i kunstdage i Pinsen 2019. Projektet, som er støttet af Kultur & Fritid i Lejre kommune, er et samarbejde mellem seks Midt- og Vestsjællandske kommuner.

Skrevet den. 18. februar 2019

Kunstdage i Pinsen går ud på at alle lokale kunstaktører der tilmelder sig, åbner deres værksteder/atelier eller gallerier op for publikum i dagene d. 8.-10. juni fra kl 11-17. 
De besøgende har mulighed for at få indblik i værkerne, og salg kan også finde sted. Læs mere på www.kunstipinsen.dk

Tid og sted:
Midt- og Vestsjællandske Kunstdage afholdes lørdag 8. juni, søndag den 9. juni og mandag den 10. juni 2019, med minimum åbningstid fra klokken 11.00–17.00 alle dage. Deltagerkredsen er gallerier, kunstnere og kunstværksteder. Deltagere fra 2018 har første prioritet til at deltage i 2019. Øvrige pladser tilbydes til nye deltagere efter først-til-mølle-princippet! 

Det koster 800 kr. at medvirke og deadline for tilmelding hos kulturkonsulent Trine Lindhardt-Roux på trli@lejre.dk er 28. februar. Her kan du finde invitation og tilmeldingsskema. Hvis du vil tilmeldes skal du på skemaet udfylde de oplysninger, der er brug for - og så kan du også se, hvor pengene skal overføres til.