Tour-inspirationsmødet udsat

Den 17. marts havde foreningen Touren i Lejre inviteret til inspirationsmøde i samarbejde med Lejre Kommune. Mødet er udsat til senere på året.

Skrevet den. 11. marts 2020

Efter flere opfordringer er inspirationsmødet om næste års Tour de France udskudt. Alle tilmeldte har fået direkte besked af foreningen "Touren i Lejre". Og direktøren for Tour de France i Danmark, Alex Pedersen, har lovet, at han er med, når der er fundet en ny dato.

Alle interesserede virksomheder, foreninger og borgere er meget velkomne til allerede nu at engagere sig i forberedelserne til Tour-etapen den 3. juli 2021. På hjemmesiden www.tourenilejre.dk kan man skrive til bestyrelsen, læse om mulighederne og tilmelde sig nyhedsbrev.

Og alle dem, der var tilmeldt mødet i næste uge, får direkte besked, når et nyt møde er i kalenderen. Det vil desuden blive annonceret både her på hjemmesiden og i lokalpressen.

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk