Mød verdensmesteren på Tour-møde i Gevninge

Tirsdag i næste uge er der inspirationsmøde om Tour de France i Lejre. Hovedtaleren er Alex Pedersen, som selv er tidligere verdensmester på landevej og i dag direktør for Tour de France i Danmark.

Skrevet den. 9. marts 2020

Næste år vil anden etape af det legendariske cykelløb gå gennem Lejre Kommune. På et inspirationsmøde næste tirsdag vil Alex Pedersen fortælle om alt det, der skulle til for at forvandle etaperne i Danmark fra idé til virkelighed. Alex Pedersen har selv været cykelrytter på højt niveau og vundet både verdensmesterskab og danmarksmesterskab på landevej. I dag er han direktør for "Grand Depart Copenhague Danemark 2021", som står for afviklingen af næste års etaper her i landet.

Mødet foregår hos Vestergaard Company ved Gevninge tirsdag den 17. marts kl. 19. Her vil foreningen Touren i Lejre også være til stede. Foreningens bestyrelse vil fortælle om de muligheder, som virksomheder, foreninger og private har for at engagere sig i løbet – som frivillige eller med egne aktiviteter.

Foreningen Touren i Lejre er stiftet netop for at koordinere aktiviteterne op til løbet. Festlighederne vil kulminere de sidste 100 dage inden etapen – dvs. i perioden fra marts til 2. juli 2021. Men det er ikke spor for tidligt at begynde på forberedelserne, og derfor ligger inspirationsmødet nu.

Touren i Lejre blev stiftet efter et første idémøde i November i Hvalsø Kulturhus. Ligesom dengang er det Lejre Kommunes borgmester, Carsten Rasmussen, der byder velkommen - og nu altså flankeret af Michael Brinch, der er formand for Touren i Lejre.

Vestergaard Company ligger på Skullebjerg 31 lige ved Gevninge – lige på den rute, Tour-rytterne vil følge gennem Lejre Kommune. 

Det er gratis at deltage i inspirationsmødet. Tilmelding sker via hjemmesiden www.tourenilejre.dk - senest nu på søndag. På hjemmesiden kan man også skrive til bestyrelsen af Touren i Lejre, hvis man har spørgsmål eller ønsker at engagere sig i løbet.

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk