Flere end 50 sommerferieaktiviteter for børn og unge

Lejre Kommune er nu klar med et spækket katalog af sommerferietilbud til børn og unge: En vifte med over 50 forskellige aktiviteter for enhver smag og interesse lavet i samarbejde mellem det frivillige foreningsliv, kulturaktører, kulturinstitutioner og Lejre Kommune.

Skrevet den. 2. juli 2020

Hvis sommeren skal tilbringes i Danmark, kan børnefamilierne og de unge roligt blive hjemme i Lejre Kommune, for der bliver masser at tage sig til. Kommunen har fået 1,1 millioner kroner fra regeringens sommerpakke, som skal sikre, at børn og unge får en god ferie på trods af corona-krisen.

”Vi modtog bevillingen for mindre end 14 dage siden. Vi tog meget hurtigt kontakt til de frivillige foreninger og kulturaktører, og ved fælles hjælp har vi på meget kort tid fået sammensat et virkelig alsidigt katalog af aktiviteter”, siger borgmester Carsten Rasmussen.

Alle de mange tilbud er gratis, og de er med til at sørge for, at alle børn og unge får den bedst mulige sommer med mulighed for at deltage i sjove og anderledes aktiviteter.

”For rigtig mange børn og unge har det været en lang og sej tid under nedlukningen. Jeg er sikker på, at mange trænger til igen at opleve fælleskabet sammen med andre børn, og det bliver der rig mulighed for med det her flotte katalog”, tilføjer Carsten Rasmussen.

Find aktiviteterne på oplevlejre.dk
Sommerferiekataloget ligger allerede nu på www.oplevlejre.dk og spænder vidt: Fra overnatninger i skovene til vandre- og kanoture, sommergolf, svømmeoplevelser og forskellige sportcamps. Her er også håndbold, basketball, floorball eller fodbold, og er man til e-sport, science eller praktisk matematik i naturen, er der også muligheder her. 

Man kan også vælge at tage hele familien med til mange forskellige børneteaterforestillinger, som bliver opført forskellige steder i kommunen. De sidste to uger af sommerferien lægger kommunens SFO’er hus til kunst- og kreaworkshops, hvor alle er velkomne til at deltage – også selv om man ikke går i SFO. Og hvis man er til teater og musical, er det muligt at fordybe sig en hel uge i kunsten at stå på en scene sammen med andre teaterglade børn og unge.

Oplevelserne ligger i tidsrummet uge 27 – til uge 33.

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk