Lejre Kommune søger pædagogiske og praktiske hænder til skoler og dagtilbud

Skrevet den. 18. april 2020

Der kan komme til at mangle hænder i dagtilbud og skoler i den kommende tid – både til den pædagogiske indsats og til praktiske opgaver som rengøring.

Derfor efterlyser Lejre Kommune nu vikarer, som kan træde til med kort varsel, hvis det bliver nødvendigt. Kommunen udvider dermed det beredskab, som blev etableret i marts, og som i første række gjaldt sundhedspersonale.

”Nu åbner skoler og dagtilbud, og der er særlige krav i forhold til plads, afstand, og hvor mange børn, der må være samlet. Det kan give et ekstra behov for personale. Lige nu klarer vi os, men det er vigtigt, at vi hele tiden er rustet, så vi kan tilbyde børnene en god hverdag i vores skoler og dagtilbud. Derfor efterlyser vi nu vikarer til både det pædagogiske arbejde og til praktiske opgaver som rengøring”, fortæller Lejre Kommunes borgmester, Carsten Rasmussen.

De flere hænder skal skaffes ad flere veje. De enkelte skoler og dagtilbud er i forvejen vant til selv at finde vikarer, når de har brug for det. Det fortsætter de med. Samtidig søger kommunen vikarer via hjemmesiden her: Link

Interesserede kan sende en ansøgning og vil så blive kontaktet, hvis kommunen får brug for de ekstra hænder. 

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk