Nyheder og servicemeddelelser

På denne side kan du læse alle nyheder og servicemeddelelser. Brug filtrene ude til højre.

16. september 2020

Landzonetilladelse til opførelse af stålhal

Lejre Kommune har meddelt landzonetilladelse til at opføre en stålhal på 210 kvm med et gavludhæng på 39 kvm på ejendommen beliggende Oldvejen 4, 4000 Roskilde, matr. nr. 5b, Gevninge By, Gevninge.

16. september 2020

Landzonetilladelse til etablering af vognmandsvirksomhed

Lejre Kommune har meddelt landzonetilladelse til at etablere en vognmandsvirksomhed på ejendommen beliggende Lejrevej 74, 4320 Lejre, matriklen nr. 36a, Allerslev By, Allerslev, og etablere et kørefast parkeringsareal med et omfang på 400-450 m2 i forbindelse med virksomheden.

9. september 2020

Unge kunstnere fik en tak fra Dronningen 

To skolebørn fra Lejre Kommune har fået en gave fra Hendes Majestæt Dronning Margrethe: Et hvidt krus med det kongelige monogram og en blyant med gylden kongekrone. Gaven er en tak for det kunstværk, som 3.-klasser fra hele Lejre Kommune sendte Dronningen i anledning af hendes 80 års fødselsdag.

9. september 2020

Så cykler vi igen: Cykelbørn er glade børn

Så ta’r vi cyklerne frem. Hverdagscykling gør en stor forskel for børns sundhed og trivsel. Derfor bakker Lejre Kommune op om Cyklistforbundets børnemotionskampagne Alle Børn Cykler, der kører den 7. – 20. september på skoler over hele landet med en samtidig forældreindsats.

8. september 2020

Degnejorden er sendt i udbud

Lejre Kommune udbyder nu området Degnejorden til salg for udvikling af et kommende boligområde centralt i Lejre by.