Sommerferiefiskeri ved Skolesøen

Familiefisketur til Skolesøen i Hvalsø Sommertiden er som skabt til lystfiskeri. Det er nemlig både behagelig varmt at færdes ude og fiskene er ofte i godt bidehumør. Med andre ord, så er fisketur med familien, en oplagt mulighed, for at få en god og aktiv oplevelse i naturen. Nu har du samtidig en unik mulighed for at komme med ud på fisketur i Skolesøen, hvor der undtagelsesvist er åbent for fiskeri mandag d. 4. Juli. Fishing Zealand og Lejre Kommune er i initiativtagere til arrangementet, der sigter mod at give børn, unge og deres familier en sund og god oplevelse med lystfiskeriet.

Under Skolesøens overflade, lever en række forskellige fiskearter, bl.a. karper og skaller, og det er dém, som vi skal fiske efter på denne fisketur. Måske har du aldrig prøvet at fiske tidligere, men det er ingen hindring for at deltage. I tidsrummet mellem kl. 10.00 og kl. 13.00 kan du nemlig kigge forbi vores stand og låne en fiskestang. Vi medbringer alt nødvendigt fiskegrej, som skal bruges til at lokke søens fisk frem, og en instruktør fra Fishing Zealand vil hjælpe dig med at rigge grejet til, agne krogene og lande fangsten.
Så selv du aldrig har prøvet at fiske tidligere, så er der oplagte muligheder for at fange din første fisk, netop denne dag. Du er naturligvis også velkommen til at medbringe dit eget fiskeudstyr og få et par tips til, hvordan du kan blive en dygtigere lystfisker. Fisketuren er ganske gratis og åben for alle. Unge over 13 år, kan deltage på egen hånd. Selvom instruktion og udlån af grej primært sigter mod at give nybegyndere en god fiskeoplevelse, så er arrangementet endvidere en oplagt mulighed for, at hele familien, i fællesskab, kan få en god og aktiv oplevelse i naturen. Vi håber derfor, at rigtig mange forældre eller bedsteforældre, vil tage initiativ til at invitere de yngste generationer med ud til en spændende naturoplevelse. Mødested: Skolesøen i Hvalsø, 4330 Hvalsø. Tilmelding sker ved at sende en mail til henrik@fishingzealand.dk

Alder: Børn, unge og familier
Sted / Adresse: Skolesøen i Hvalsø - Skolevej 5, 4330 Hvalsø
Dato: 4. juli
Tidspunkt: 10-13
Deltagerantal: 20
Tilmelding: mail til henrik@fishingzealand.dk
Pris: Gratis
Arrangør: Fishing Zealand
Leder / Kontaktinfo: henrik@fishingzealand.dk 29859474 www.fishingzealand.dk