Tilmelding

Vi håber du har fundet det musik- eller kunsttilbud du ønsker og vi glæder os meget til at se dig.

Du tilmelder dig ved at bruge link nederst i den grønne boks til vores elevsystem SpeedAdmin.
Ved tilmelding skal du bruge de login-informationer, som du tidligere har oprettet. Er du ny elev, så vælg NY ELEV.

Hvis det giver dig problemer, eller du ikke har adgang til en computer, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi kontoret.

Bemærk at du ved tilmelding accepterer vores VILKÅR og PRISER

Tilmelding

Fra den 1. maj til den 15. maj har vi åbnet for gentilmelding for alle elever, som er tilmeldt Lejre Musik- og Billedskole i sæson 2021/2022. Det vil sige tilmelding for dig, der allerede er registreret, enten som aktiv elev eller på venteliste/standby, og dig som gerne vil sikre sig en plads i kommende sæson.

Tilmelding for nye elever er åben hele året. Tilmelder du dig i maj måned, vil din tilmelding gælde for kommende sæson. Ønsker du at starte på en ledig tid i nuværende sæson, kan du kontakte kontoret.

Når vi har modtaget din tilmelding, forsøger vi så vidt muligt at imødekomme ønsker og behov i forhold til tidspunkt, lokation osv. Din tilmelding betragtes først som bindende, fra det tidspunkt du tager imod det foreslåede tidspunkt for undervisning.
Der kan desværre opstå ventelister på fag med stor søgning. Skriv derfor gerne alternative ønsker på din tilmelding.

Musikundervisning i skoletiden

I forhold til musikskoleundervisning i skoletiden, som jo er et af de tiltag reformen har skabt mulighed for, har vi også her oplevet en stor interesse for at benytte denne mulighed. Dette vil selvfølgelig fortsat være en mulighed i næste sæson. 
Klik på samarbejdsaftalen samt vejledning for at læse mere.

Klik her for at TILMELDE DIG

Klik her for at se vores LEDIGE TIDER