Se og Hør hvem der underviser dig

Se os, Læs om os, Hør om os! Vi brænder for musikken og kunsten og vil gerne give det videre til dig

Find information om hvem der underviser dig i musik og billedkunst og hør din lærer fortælle om instrumentet, faget og undervisningen.

Du skal være opmærksom på, at Youtube sætter en eller flere cookies på din enhed, hvis du klikker videre for at afspille videoerne.

Luk alle
Åben alle

Adam Ild Rohweder
Mobiltlf: 26135398
Email: adam@rohweder.dk

Underviser i Drama 

Adam Ild Rohweder er bl.a. kendt fra Kometernes Jul, Oda Omvendt, Hvor Kragerne Vender mm

Anders Bo Eriksen
Mobiltlf: 30 64 07 12
Email: anber@lejre.dk

Underviser i Rytmik

Min undervisning fokuserer på rytmer samt elevernes kreativitet og at tage deres input ind i et musikalsk sammenspil.
Vi spiller instrumenter, danser, synger og laver egne sange.
Som regel starter jeg undervisningen med forskellige musikalske øvelser som f.eks. at spille enkelte notationer, klappelege, indre puls/fælles puls, koordination og lytte øvelser.

Jeg har arbejdet med musik de sidste 20 år inden for flere forskellige genrer og komponeret musik til både teater, moderne cirkus og dans. De sidste par år har jeg fokuseret meget på elektronisk musik, improvisation og teksturer.  Jeg spiller bl.a. med Astrid Engberg (ny soul/jazz), El Universe (beat med intonationer) og mit eget projekt Opica (semi-elektronisk).

Anna Duus Hjortsø
Mobiltlf: 26 28 17 11
Email: anhl@lejre.dk

Underviser i Blokfløjte, Sammenspil, rytmik

Musikalsk uddannelse: Jeg går på Det Fynske Musikkonservatorium hos Nikolaj Ronimus, hvor jeg startede august 2006. Jeg startede i 2009 på pædagogisk kandidatoverbygning.

Født i 1983 og har spillet blokfløjte næsten lige siden.

I undervisningen tager jeg udgangspunkt i den enkelte elev. Hvad er ønskerne, behovene og ambitionerne lige her og nu. En vigtig del af undervisningen er også sammenspil - på alle niveauer. Det styrker elevens øre og opmærksomhed, og så er det rigtig sjovt.

Hør om Anna's undervisning her

Anne Idskov
Mobiltlf: 24 62 28 65
Email: anmti@lejre.dk

Underviser i Solosang

Jeg er uddannet som musiklærer og pædagog på Københavns Professions Højskole og Århus Universitet. Jeg underviser også på Holbæk Kulturskole i sangskrivning, rytmik og musikalsk værksted. Ved siden af undervisning skriver jeg selv sange i eget navn og udgiver musik.

Jeg går meget op i, at eleven føler sig tryg, og at det skal være sjovt at lære at synge og skrive sange. Jeg prøver at møde eleven, der hvor de er, og hvad de synes kunne være spændende at lære at synge og tag udgangspunkt i det, og at de får nogle gode musikalske oplevelser ved at gå til sang og sangskrivning.

Christina Riisom

Christina Riisom
Mobiltlf: 51 30 23 39
Email: chhar@lejre.dk

Underviser i billedkunst

Jeg hedder Christina, men bruger mit efternavn Riisom som navn. Jeg er uddannet tekstilformidler fra Håndarbejdets Fremme i 2017, har siden hen undervist i billedkunst, håndværk og design, i forskellige konstellationer. Jeg arbejder meget med teknikker der er vækker intuitionen, undersøgelser, det legende og ukontrollerbare. Efterfølgende kobles det på teori i dialog med eleverne. Ofte kommer jeg slæbende med en stor taske fyldt med materialer og en bred palette af ideer, hvor det så er op til eleverne og mig at rejse ind i skabelsen sammen, hvor jeg ikke kan vide hvor det lander fra starten, men undervejs finder vi en destination. Derudover tager jeg også fat i klassiske billedskole lektioner som farveteori, perspektivtegning og billedanalyse. Jeg er utraditionel i min tilgang, men sørger for at det balancerer med tryghed og mod, i undervisningen. Målet er susseoplevelser hos eleverne selv, men også i fællesskabet.

Privat arbejder jeg med multimedie maleri, collage, tekstiler i et naivistisk og poetisk udtryk, der ofte har en tragikomisk humor, nogen mener dyster.

Ditte Egholm

Ditte Egholm
Mobiltlf: 26 85 55 34
Email: egholmditte@gmail.com

Underviser i billedkunst

Uddannelse: Tekstildesigner fra Kunstakademiets Designskole med afgang 2012.
Jeg har siden 2013 arbejdet som underviser i Billedkunst i Billedskolen i Tvillingehallen i København, og nu også som underviser her i Lejre Billedskole.
Fra 2014-2020 arbejdede jeg som Museumsformidler for børn og unge i Arken Undervisning på ARKEN Museum for moderne Kunst.
I mine egne billeder fordyber jeg mig i collage, grafik og tegning.

Dorte Nielsen
Mobiltlf: 27 24 62 43
Email: dons@lejre.dk

Underviser i Rytmik

Uddannet RMO Rytmikpædagog fra Institut for rytmik 1995. 
Har siden undervist på forskellige musikskoler.
Jeg har, ligesom de øvrige rytmiklærere på Lejre Musikskole, gennemført et videreuddannelsesforløb med Inge Marstal. 
Underviser nu på Lejre Musikskole, Rødovre musikskole og i Hyltebjerg kirke i Vanløse.
I undervisningen arbejder vi med musikkens elementer gennem sang, leg og spil på små instrumenter.

Jeg håber børnene finder glæde ved musikken og får skærpet interessen for at beskæftige sig med musik også fremover.

Gitte Paxevanos
Mobiltlf: 21 73 31 52
Email: gihpa@lejre.dk

Underviser i rytmik på babyhold, musikalsk legestue samt i børnehaver, vuggestuer, dagplejen og kompagnon i folkeskoler

Jeg er 49 år og er uddannet i Musikvidenskab og Teatervidenskab samt Antropologi fra Københavns Universitet. Jeg har undervist siden år 2002 på bl.a. Faxe - og Ringsted Musikskole og mine hovedfag er sang, kor og drama/musical samt klaver. Jeg har taget efteruddannelser og kurser indenfor både teater og sang og er sidste år blevet certificeret Master Trainer i Estill Voice Training – et fantastisk værktøj til sangteknik. For 3 år siden flyttede jeg til Jystrup og nyder livet tæt på den smukke natur med min golden retriever. Jeg sprang straks til, da jeg kunne blive en del af Lejre Musikskole. Ved siden af jobbet her er jeg ansat på Sejergårdsskolens Musikskole som sang og musicallærer og i fuld gang med punch-lines og strutskørter til årets musical Grease. Jeg er korleder i ”Det Glade Kor” i Jystrup og er i gang med endnu en uddannelse, som skal dygtiggøre mig ifht. sang, blokeringer og sceneskræk.

Hans-Jacob Christensen  
Mobiltlf: 29 61 18 10
Email: hack@lejre.dk

Underviser i Guitar, El-bas, Guitarhold,  Sammenspil og Hørelære/Teori

Har læst Musikvidenskab på Københavns Universitet.
Undervist i Lejre Musikskole siden 2000, underviser desuden på L.O.F. i Slagelse og på Busses Skole i Gentofte.
Spillet i utallige sammenhænge og orkestre. P.t. i et partyband og som solo-guitarist til receptioner og lign.
Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte elevs alder, behov, ønsker og kunnen, med vægt på at udvikle elevens musikalitet og musikglæde. Vi vil komme omkring rytme/hørelære, tabulatur, nodelære, becifringer og improvisation, og bevæge os rundt i forskellige stilarter.

Hør om Hans-Jacob's undervisning her

Isabella Hubener
Mobiltlf: 28 97 75 11
Email: ishu@lejre.dk

Orlov 1/1-1/9 2023
Vikar Ditte Aggerholm, tlf. 20188013 mail ditag@lejre.dk

Underviser i Tværfløjte, Sammenspil

Isabella Hübener blev bachelor fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2010 og afsluttede sin to-årige postgraduate masteruddannelse i 2013, fra The Royal Conservatoire of Scotland. Under studierne i Skotland, vandt Isabella, som eneste fløjtestuderende, begge konservatoriets solistkonkurrencer. Det medførte at hun bl.a. opførte Carl Nielsens fløjtekoncert som solist med BBC Scottish Symphony Orchestra ved en radiotransmitteret koncert. Efter hendes hjemvenden til Danmark, har hun haft adskillelige kontrakter og arbejder freelance i de danske symfoniorkestre. Heriblandt Det Kongelige Kapel, DR Radio Symfoniorkestret, Århus Symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester, Cph Phil og også i Helsingborg Symfoniorkester. Derudover er hun en aktiv kammermusiker og er, sammen med sopranen Sofie Elkjær Jensen, medstifter af den utraditionelle performance-duo, inDuo, for sopran og fløjte. inDuo vandt desuden prisen for "Bedste opførsel af nyt dansk værk" til P2’s Kammermusikkonkurrence 2014.
I løbet af de senere år har Isabella modtaget legater fra bl.a. Jacob Gade Fonden, Augustinus Fonden, Beckett Fonden og Oticon Fonden til finansiering af instrumenter samt masteruddannelsen på The Royal Conservatoire of Scotland.

Hør om Isabella's undervisning her

Jens Hartmann
Mobiltlf: 22 90 57 48
Email: jeht@lejre.dk

Underviser i Saxofon, Klarinet og Jazzhold

Uddannelse: Cand. mag i musik, folkeskolelærer samt studier på Berklee College Of Music i Boston. 
Undervisningserfaring: Ansat på Lejre Musikskole siden 2000. Foruden musikskolen har jeg også undervist i folkeskolen og gymnasiet. 
Gennem de sidste mange år har jeg spillet i forskellige bandkonstellationer primært indenfor jazz-, bigband- og soul/funk- genren. Jeg har udgivet undervisningsmateriale for saxofon og klarinet i samarbejde med saxofonisten Hans Ulrik. Desuden en bog om musikinstrumenter, saxofonduetter samt børnemusik.
Undervisningsdelen fylder meget i mit daglige virke, og samarbejdet med børn og unge er inspirerende og udfordrer mig hele tiden - ikke mindst pædagogisk. Glæden ved at lære andre at spille er en evig motivationsfaktor. I undervisningen lægger jeg fra begyndelsen vægt på, at eleven lærer noder samt gehørspil. Repertoiret spænder vidt, men tager primært udgangspunkt i den rytmiske genre og i høj grad melodier som eleven ønsker at spille. Jeg præsenterer tidligt eleven for improvisation og benytter flittigt play-along princippet, hvor eleven kan spille til "egen rytmegruppe" hjemme. Jeg arbejder også med komposition, hvor eleven skriver egne små melodier.

Saxofon og klarinet anbefales fra 4. klasse.

Hør om Jens's undervisning her

Jens Hein
Mobiltlf: 20 32 65 60
Email: jemd@lejre.dk

Underviser i El-guitar, El-bas og Sammenspil

Har spillet i diverse konstellationer inden for rock, pop, jazz, country & folk genren. Spiller pt. bas i Mellemblond, The Raveonettes og The Sandmen. 
Jeg lægger vægt på at udvikle elevens musikalitet, såvel teoretisk som praktisk.
Undervisningen foregår med udgangspunkt i elevens egne musikalske og kreative præferencer.

Jesper Rasch
Mobiltlf: 30 29 16 03
Email: jerh@lejre.dk

Underviser i Rytmisk klaver og Trommer

Uddannet i Musikvidenskab på KBHs Universitet, samt privat undervisning.
Jeg tager udgangspunkt i elevens musikglæde og nysgerrighed. Undervisningen opbygges i et naturligt forløb, med plads til elevens egne forslag. Det giver trygge og konstruktive rammer. Jeg lægger vægt på, at opbygge et solidt fundament både musikalsk og teknisk, da jeg mener tingene går hånd i hånd. Eleven får derfor nemmere ved at spille klaveret og lave musik på det, hvilket er det vigtigste.

Hør om Jesper's undervisning her

Johanna Bolin 
Mobiltlf: 52 50 47 19
Email: jobl@lejre.dk

Underviser i Cello og Strygersammenspil

Jeg er uddannet fra musikkonservatoriet i København og har også videregående uddannelse fra École Normale de Musique de Paris, Frankrig. Efter 7 års konservatoriestudier for blandt andet Ingemar Brantelid, Morten Zeuthen, Toke Møldrup og Geneviève Teulieres-Sommer, er jeg nu aktiv som freelancemusiker i det danske og svenske musikliv. Jeg er blevet tildelt flere legater gennem tiderne, og i 2015 vandt jeg 2. Pris i DKDMs legatkonkurrence.

Jeg har i flere år undervist ved siden af mine studier, da undervisning for mig, betyder at jeg er nødt til at tænke over hvad det egentlig indebærer at lære et instrument. Hvad det er for evner som skal udvikles, og hvad der kræves for at lære noget nyt og også blive bedre til det. Jeg tror at den enkeltes elevs udvikling kommer fra den indre motivation til at ville lære noget, at blive bedre til noget, og med det: øve eleven til at udvikle sit eget kritiske tænkende. Jeg vil at alle cellister skal få mulighed for en så god celloteknisk og musikalsk grund som muligt for, at kunne beherske celloen til at lyde som det indre øre ønsker. Det skal være sjovt at spille musik, at kunne formidle noget med musikken, og med det ønsker jeg at eleverne får en så god grund, at de har lyst til at fortsat lade celloen følge dem gennem livet. 
Jeg bruger colorstrings-metoden som udgangspunkt i min undervisning.

Hør om Johanna's undervisning her

Kristoffer Munck Mortensen 
Mobiltlf: 40 96 69 18
Email: krmo@lejre.dk

Barselsorlov i uge 18-24 2023.
Vikar Jeppe Skovbakke.

Underviser i Guitar og Sammenspil

Er guitarist, sanger og sangskriver i det dansksprogede rockband Mellemblond, der indtil nu har udgivet to ep-er og et fuldlængdealbum. 
For begyndere er der fokus på, at det er de små skridt der tæller, når man skal lære et instrument. Vi går støt frem i langsomt tempo, så de grundlæggende færdigheder kommer helt på plads. Vi arbejder med akkorder, anslag, fingerspil, træning af det musikalske øre og ikke mindst spilleglæden. 
For den øvede elev er der fokus på improvisation, rytme, komposition og endnu en gang øret og spillelysten. Genremæssigt tager vi primært udgangspunkt i rock, blues, pop og country.

Laurits S. Andersen
Mobiltlf: 29 84 73 66
Email: lauan@lejre.dk

Underviser i Klaver

Jeg er bacheloruddannet rytmisk pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium. Stillingen som klaver- lærer på Lejre Musikskole er min første fastansættelse som musiklærer, men jeg har tidligere undervist en del elever privat og som vikar på diverse musikskoler. Udover at spille klaver, er jeg meget passioneret omkring komposition og produktion af elektronisk musik, og jeg bruger meget af min energi og tid på dette.

Ved at tage udgangspunkt i den enkelte elevs musikalitet og temperament, sigter jeg efter at udvikle en spilleglæde og en nysgerrighed for musik, som lever videre uden for undervisningslokalet. 

For mig har musikken været et kreativt frirum, hvor jeg har kunne fordybe mig i min egen verden, udtrykke mine følelser og finde ro. Det er en oplevelse jeg gerne vil give videre til mine elever.

Lene Wændelin 
Mobiltlf: 26 84 01 55
Email: lepw@lejre.dk

Underviser i Trompet, Rytmik, sammenspil 

Uddannet trompetist og musik- og bevægelseslærer fra Rytmisk Musikkonservatorium 2003.
Jeg ønsker at lave undervisning hvor musikken fænger og får nyt liv igennem deltagerne og jeg forsøger at holde øjne og ører åbne for det skabende og kreative. Samtidig arbejdes der med grundlæggende færdigheder som puls, periode, gehør m.m.
Ud over undervisningen er jeg musiker, skuespiller og komponist i Teatergruppen Batida og jeg har slået mine musikalske folder med bl.a Salsa Loca, Niels Jørgen Steens Monday Night BigBand, The Orchestra, SP, Just og Frost.

Hør om Lene's undervisning her

Lene Fogsgaard
Mobiltlf: 30 28 02 73
Email: lefo@lejre.dk

Underviser i Akustisk Guitar

I min undervisning vil du lære at spille en masse forskelligt musik. Du kommer til at lære at spille efter noder og/eller tabulatur, og du vil lære at spille akkorder og fingerspil. Du får også mulighed for at improvisere, spille sammen med andre og optræde til koncert. Du kan også komme med ønsker til sange, du godt kunne tænke dig at lære at spille. 
Jeg var 10 år gammel da jeg selv startede til guitar. Jeg blev optaget på Det kgl danske musikkonservatorium i København og færdiggjorde min uddannelse i 2008. Jeg har spillet koncerter sammen med dejlige mennesker og deres skønne instrumenter, såsom blokfløjte, tværfløjte, akkordeon og en sangerinde. 
Jeg underviser i guitar på 2 musikskoler, og jeg har undervist i guitar siden 2005. I min fritid spiller jeg i et herligt ensemble for guitarister, og vi er ofte ude og spille koncerter. Jeg går også tit til koncert og hører andre spille.

Hør om Lene's undervisning her

Lone Nielsen Darger 
Mobiltlf: 40 46 86 85 
Email: lond@lejre.dk 

Underviser 0-10 årige i Rytmik

Jeg er uddannet pædagog, efteruddannet på "DMpF's 3-årige efteruddannelse", rytmisk linie, med hovedfag i sammenspilsledelse og elementær rytmisk træning. 
Jeg har undervist i musikskolen i mange år, afbrudt af en periode som seminarielærer. Jeg holder af at opleve elever og deres forældre/pædagoger/dagplejere bruge musikken som almen udtryksform.

Den musikalske sansning starter allerede i fostertilstanden, musikken og bevægelsen er vores første udtryksform inden det talte sprog og - gennem hele livet - en måde at erkende verden på. Jeg har et ønske om, at være med til at inspirere elever og deres voksne til at holde fast i, bruge og udvikle musikken som erkendelses- og udtryksform, således at den er med til at danne grundlag for personlig, social, kulturel og musikalsk udvikling i det hele liv samt, naturligvis, videre i musikskolen.
Jeg spiller klaver og violin, mest tango og traditionel og nykomponeret nordisk folkemusik.

Hør om Lone's undervisning her

Magnus Bruun
Mobiltlf: 31246022
Email: magnusmbn@hotmail.com

Underviser i Drama 

Magnus Bruun er bl.a. kendt fra Sprinter Galore, Assassin’s Creed Valhalla, The Last Kingdom mm

Marie Sønderby Larsen 
Mobiltlf: 20 11 67 84
Email: mald@lejre.dk

Underviser i Klassisk Klaver

Uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium.

Klaveret er et instrument der har uanede muligheder fro at spille alt slags musik på tværs af genrer og stilarter, hvilket jeg altid benytter i min undervisning.
Det er mit mål at eleverne selv skal finde deres vej ind i musikken og præsenteres for en bred vifte af klaver musik.
Opbygning af tekniske færdigheder, teori og hørelære er en hel integreret del af undervisningen, som styrker eleverne i at kunne arbejde selvstændigt med musik. 
Klaveret er et fantastisk valg hvis man både ønsker at spille solo og sammenspil. 

Ved siden af min undervisning er jeg udøvende pianist og spiller i forskellige sammenhænge bl.a. på teatre og balletskoler. Mit største fokus ligger i arbejdet med min folksgruppe Svestar, som for nylig har udgivet albummet “kærligt hilset fra Ingenmandsland”. 
Værsgo at lytte til Svestar her 

Mette Vendelbo
Mobiltlf: 25 77 22 09
Email: mevf@lejre.dk

Underviser i Bratsch og Violin og Strygersammenspil

Jeg er færdiguddannet bratschist fra musikkonservatorierne i København og Århus. Jeg havde spillet violin over ti år, da jeg forelskede mig i bratschens smukke dybere klang og bestemte mig for at gøre "violinens storebror" til mit hovedinstrument og søge ind på konservatoriet.

Som en del af min uddannelse har jeg studeret et år på Hanns Eisler konservatoriet i Berlin og nu assisterer jeg af og til i de danske symfoniorkestre, og spiller kammermusik ved siden af.

Siden 2005 har jeg arbejdet med musikskoleundervisning, hvor jeg har udviklet min interesse for musikpædagogik - især for Kodalys ideer (do re mi), og det betyder meget for mig at kunne videregive glæden ved at spille musik.

Hør om Mette's undervisning her

Mia Mottelson
Mobiltlf: 27 42 46 28
Email: miamo@lejre.dk

Underviser i Billedkunst i Osted

Jeg hedder Mia og er, med fokus på illustration, uddannet fra Kunstakademiets Designskole i 2015. Til hverdag tegner jeg til alverdens bøger, magasiner, aviser, med mere, og er i øjeblikket begravet i arbejdet med en billedbog om computerkoder.
Jeg forsøger at eksperimentere med så mange materialer som muligt, så selvom jeg som tegner arbejder meget på fladt papir, arbejder jeg også med at gøre værkerne til tredimensionelle skulpturer.

Jeg glæder mig til at eksperimentere og skabe sammen med jer!

Morten Plesner Larsen
Mobiltlf: 20 63 99 39
Email: mopll@lejre.dk

Underviser i Billedkunst

Billedkunstner bor og arbejder i Allerslev, uddannet som teatermaler på Det Kongelige Teater (00-04). Medlem af BKF (Billedkunstnernes Forbund) samt sidder med i Lejre Billedkunstråd.
Se også link til Kulturen flytter ud

Morten Tillitz Hansen
Mobiltlf: 40 82 88 05
Email: motha@lejre.dk

Underviser i Billedkunst i Hvalsø

 

Nicholas Kingo 
Mobiltlf: 28 40 09 99
Email: nikj@lejre.dk

Underviser i Rytmisk Klaver og Klaverhold

Uddannet pianist på Mgk i Odense, på Frithems Folkhøgskola i Sverige og sidst på Rytmisk Musikkonservatorie (1999-2004) i København på ml linien med musikerdiplom på 5. år. Har turneret med diverse bands rundt i både Danmark og udlandet. Spiller blandt andet med Fallulah, Anna Kruse og Kim Menzer samt egen Trio. Har undervist i klaver og sammenspil i 11 år på Lejre Musikskole og 3 år på Zahles Musikskole.

Undervisningen vil tage udgangspunkt i den enkelte elevs niveau. Der vil blive undervist i basale færdigheder såsom akkorder, nodelæsning, teknik og gehør. Men også den kreative proces i skabelsen af musik og improvisation og melodi vil der lægges vægt på. Og nok så vigtigt vil det foregå i et afslappet hyggeligt og musikalsk miljø med plads til elevens egne forslag til melodier. Der vil også til tider blive lyttet til musik af forskellig art for at udvide elevens musikalske horisont.

Nicolai Noa

Nicolai Noa Ringgaard
Mobiltlf: 31 12 83 81
Email: ninvr@lejre.dk

Underviser i kor og solosang

Sanger og sangskriver, uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. Tidligere forsanger og sangskriver i indierock gruppen, Magnolia Shoals, og for nuværende aktuel med et dansksproget projekt i eget navn, Nicolai Noa.

Min egen musikalske rejse startede dels i Thisted Kirkes Drenge- og Mandskor og på friskolen hvor vi lavede et punk-band i 5. klasse og skrev vores egne sange. Kombination af kirkekorets tradition og teknik og den frie antiautoritære musikalske leg var givende for mig. Den bærer jeg med mig i min egen undervisning, således vi både lærer basal sangteknik og musikforståelse, kombineret med at musikken skal få lov til at vokse ud af eleven selv og blive en personlig søgende kreativ udfoldelse, de kan tage med sig videre i livet. 

Pernille Richardt
Mobiltlf: 31 47 74 06
Email:pemr@lejre.dk

Barsel fra 1/3-2022
Vikar: Anders Eriksen og Gitte Paxovanos

Underviser i Rytmik, Kor, klaver og solosang

Jeg hedder Pernille Mejer Richardt. Jeg underviser i rytmik, kompagnon og rytmisk værksted i Lejre Musikskole. Jeg har et stort bankende hjerte for musikkens brede væsen og brænder for at videreformidle den med klang, time, poesi og fantasi.

Jeg er oprindeligt uddannet sanger i jazz/improvisation fra Musikhögskolan i Malmö, Fridhems Folkhögskola og Sankt Annæ Gymnasium og MGK. Jeg har mange års erfaring som korleder for børn og voksne. Derudover har jeg en pædagogisk uddannelse i audiologopædi som bl.a. rummer håndtering af stemmevanskeligheder, sprogindlæring og specialpædagogik. Mit virke består i en kombination af at være udøvende musiker, underviser og korleder. Jeg bor i Roskilde med min familie – og så kan jeg også godt lide at upcycle møbler af genbrugsmaterialer i min fritid.

Hør om Pernille's undervisning her

Rune Kielsgaard
Mobiltlf: 21 23 12 32
Email:runi@lejre.dk

Underviser i Trommer og samspil

Jeg har spillet trommer i ca. 20 år og blev færdiguddannet fra Rytmisk Musikkonservatoriets musikerlinje i 2001.
Jeg bruger det meste af min tid med bandet I Got You On Tape, og spiller derudover med bl.a. Teitur.
Min vision med undervisningen er at dyrke det musikalske, intuitive og ruste eleven til at kunne indgå i band-sammenhænge med andre.

Sandra Plauskaite
Mobiltlf: 60 90 87 77
Email: sapla@lejre.dk

Underviser i Klaver

Jeg afsluttede min Bachelor fra Det Jyske Musikkonservatorium og min kandidat fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i klaver og klaverpædagogik i 2019. (2016-2017 var jeg på Erasmus programmet på Helsinkis Sibelius Academy). Jeg har studeret klaver i Aarhus hos den berømte danske pianist og lærer Anne Øland og Jens Elvekjær. I min studietid har jeg i øvrigt arbejdet ved siden af som pianist for Åbyhøj kirkes voksenkor, og som pianist for en række forskellige musicals gennem tiden. Derudover har jeg deltaget mange internationale konkurrencer og masterclasses i forskellige lande.

I 2016-2017 tilbragte jeg et år på det verdensberømte Sibelius akademi (Helsinki, Finland). Foruden min soloklaverundervisning har jeg modtaget lektioner i kammermusik, og arbejdet med forskellige ensembler, spillet med sangere, osv. 

I 2019 indspillede jeg min første solo CD med kendte værker af Chopin og Liszt.

Jeg har spillet koncerter i forskellige lande, herunder bl.a. Finland, Belgien, Frankrig, Italien, Litauen, Letland, og Sverige. 

Pianist i Bering Amatør Teater i 2016-2017, og Pianist i Åbyhøj kirke i 2016. Siden 2019 pianist for Kuhlau-koret under ledelse af Per Rathje. Medlem af klarinet-klaver duo siden 2016 (ESTIL duo).

Jeg har undervist private klaverelever siden 2014. I 2015-2016 arbejdede jeg på Aarhus Academy for Global Education. Siden 2018 har jeg undervist  på Aalborg Kulturskole, og ligeledes på Østerbro Musikskole siden 2019. Jeg har erfaring at underviser børn fra 4 år gammel og voksne.

Mere information: www.sandraplauskaite.com

Silas Tinglef
Mobiltlf: 30 26 67 60
Email: sihd@lejre.dk

Underviser i Trommer, Guitar, Sammenspil, Guitarhold og Trommehold

Har spillet/spiller bl.a med: Kira and the Ghost Riders, Howl Baby Howl, Nikolaj Nørlund, Steffen Brandt, Chimes & Bells, Boat Man Love, Rumspringa, Sonic Death Monkey, The Gun, Marie Fisker, Nosebleed. Har en del studieerfaring og spiller ofte koncerter og tours i både ind- og udland.

I trommeundervisningen går det mere ud på at lave og spille musik, end det gør at øve og træne den tekniske kunnen. Der vil blive undervist i nodelære, stikteknik, koordination etc., men alt sammen med udgangspunkt i musikken og den enkelte elevs behov og musikalske forståelse. Jeg vil sammen med eleven finde frem til det i musikken, som sætter ild til deres indre trommeslagerglød. Kreativitet og musikalitet er nøgleordene. Det er derfor mere op til eleven hvad undervisningen skal indeholde, og mindre en slavisk gennemgang af en trommebog.

Susanne Olschansky Nielsen
Mobiltlf: 26 21 53 49
Email: soon@lejre.dk

Underviser i Fagot

Susanne Olschansky er uddannet på fagot hos Peter Bastian på Det kongelige danske Musikkonservatorium og har assisteret i mange danske symfoniorkestre samt undervist på forskellige musikskoler gennem mange år i fagot, kammermusik og symfoniorkester. Hun samler jævnligt sine elever fra alle musikskolerne i et fagotorkester, der oftest består af 10-20 fagotter. Susanne videregiver sine undervisningserfaringer til næste generation som lærer i fagotpædagogik på Det kongelige danske Musikkonservatorium.

Du kan begynde til fagot når du er ca. 9 år på en børnefagot og skifte til stor fagot ved 11-13 års alderen alt efter din størrelse.

Thomas Borchersen
Mobiltlf: 22 40 17 74
Email: thbp@lejre.dk

Underviser i Guitar, Bas og Sammenspil

Musikalsk uddannelse: Har taget 6 årig uddannelse på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, med el-guitar og klassisk guitar som hovedinstrumenter.
Undervisningserfaring: Har undervist på musikskoler siden 1993. Ansat ved Lejre Musikskole og Holbæk og Omegns Musikskole.
Jeg er fascineret af guitarens mange muligheder og min interesse i at spille/undervise på guitaren ligger derfor meget bredt. - Jeg mener, det er vigtigt at sørge for, at eleverne kommer "rundt om musikken" og ser nogle af de mange muligheder, guitaren har. I min undervisning bestræber jeg mig derfor først og fremmest på at bevidstgøre eleverne om musikkens grundbegreber og give dem en god teknisk baggrund, så de bliver i stand til at arbejde selvstændigt med musikken. - Målet for mig er, at mine elever finder noget at bruge musikken til i fritiden og ikke kun på musikskolen. Mange af mine elever har selv startet bands op og mødes i fritiden og spiller/ optræder ved familiefester o. lign.
Jeg har udgivet musikpædagogisk materiale til musikskoleorkestre bl.a. musicalen 'Jorden Rundt i 80 dage'.
- Optræder som solist i forskellige sammenhænge, f.eks. bryllupper, receptioner, kirkekoncerter og spiller desuden i en jazz-trio.

Hør om Thomas's undervisning her