Bestyrelse & Venneforening

Alle forældre har mulighed for at tilbyde sit kandidatur som forældrerepræsentant i bestyrelsen og derved få mulighed for at deltage i det spændende arbejde det er, at sidde i bestyrelsen for en udviklingsorienteret og progressiv musik- og billedskole.

• Bestyrelsen har ansvaret for musik- og billedskolens virksomhed i samarbejde med ledelsen.
• Bestyrelsen godkender budget, herunder principperne for egenbetalingen og det reviderede regnskab inden for den af Kommunalbestyrelsen vedtagne ramme.
• Bestyrelsen sikrer samarbejdet mellem folkeskolen, musikskolen, billedskolen og hjemmene samt øvrigt samarbejde med lokale interessenter. Der holdes ca. 4 til 5 møder årligt i bestyrelsen, og de afholdes typisk om aftenen.

Man vælges for en periode af 2 år, med mulighed for løbende genvalg.

Vil du gerne høre mere om bestyrelsesarbejdet, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Torben Westergaard eller musik- og billedskoleleder Stefan Moulvad.

Bestyrelsen er repræsenteret med:

Torben Westergaard
Bestyrelsesformand
Mail: bentor@mac.com

Sidse Juncker
Forældrerepræsentant
Mail: sidsef@yahoo.dk

Nanna Gregersen
Forældrerepræsentant
Mail: nannanuska@hotmail.com

Bugge Daniel
Forældrerepræsentant
Mail: btd@sam.sdu.dk

Maia Søchting
Forældrerepræsentant
Mail: mmaaiiaa@gmail.com

Sonja Eliassen
Souschef på Lejre Musikskole
Mail: soel@lejre.dk

Stefan Moulvad
Leder af Lejre Musik- og Billedskole
Mail: stmo@lejre.dk

Anna Duus Hjortsø
Lærerrepræsentant
Mail: anhl@lejre.dk

Mette Vendelbo
Lærersuppleant
Mail: mevf@lejre.dk

 

Musik- og billedskolens Venner

Er for alle der har lyst til at være med og formålet er klart: at give oplevelser til eleverne, der skal inspirere dem til at udvikle deres musik og kunst.

Vi er en åben støttegruppe af forældre og pårørende til Musik- og billedskolens elever. Foreningen er bagholdet der får alle interne arrangementer til at lykkes, lige fra RockCamps og Sommerafslutning til Julekoncerter og fernisering.
Vi står derudover for salg af drikkevarer og mad til eksterne arrangementer, hvor al overskud anvendes til eleverne.
Filosofien er at det økonomiske overskud, fra salg ved arrangementer, skal forkæle eleverne ekstraordinært på forskellige måder. Musik- og billedskolens elever er bl.a. blevet tilbudt en intens sangskrivningsworkshop i september 2014 med Amanda Rheaume, takket være Vennerne. Hvad skal næste projekt være?

Foreningen Musik- og billedskolens Venner består af frivillige forældre.

Skulle du få lyst til at lave et hyggeligt og sjovt stykke frivilligt arbejde, så kontakt formanden Iben Lund på ibenlunds@gmail.com
Vi ses derude!