Lejres nye bookingsystem

Den 1. marts 2020 skifter Lejre Kommune bookingsystem. Det nye bookingsystem hedder Conventus og er et kombineret bookingsystem og organisationsværktøj. Her kan du læse om værktøjet og tilmelde dig workshops.

Overgangen til Conventus betyder, at det fremover vil være muligt at foretage intern og ekstern forenings-administration på en og samme platform. (Tilmeld jer workshops nederst på siden)

Den 14. januar 2020 afholdtes introduktionsmøde om Conventus med 130 deltagende fra Lejres foreningsliv. 
Her præsenterede vi den nye løsning sammen med Conventus og talte sammen med jer tale om både de gevinster, bekymringer og spørgsmål der måtte være, når vi skal skifte platform.

Kommende workshops.
Den 28. og 29. januar 2020 arrangerer vi to store workshops i samarbejde med DGI og Conventus og hvor vi, helt konkret, går i gang med at oprette jeres forening. På den måde håber vi at sikre, at I bliver klædt godt på til at arbejde med det nye system. 

Den 18. og 20. februar 2020 vil vi invitere jer ind til workshop omkring hele regnskabsdelen i Conventus. Dette vil være oplagt at deltage i for foreningens kasserer. Disse kurser vil blive afholdt i Hvalsø Kulturhus, Skolevej 12 i Hvalsø klokken 18-21. Fra klokken 18-19 vil fokus være at få oprettet en kontoplan for foreningen og fra klokken 19-21 med fokus på at bruge regnskabsdelen. 

På alle workshops og kurser skal du medbringe bærbar computer.

Conventus samler administration og kommunikation i et system:

• Kommunikation intern i foreningen.
• Kommunikation mellem forening og kommune.
• Bookingsystem til lokale og banebooking. 
• Medlemskartotek.
• Aktivitets- og mødekalender.
• Finans og debitorbogholderi.
• Online tilmeldings og betalingsmodul hvor man blandt andet kan betale med MobilePay.
• Online ansøgninger om tilskud på bagrund af kartoteker mv. 
• Automatisk overførsel til CFR.

Allerede 16 foreninger i Lejre anvender Conventus som foreningsplatform. Vil I læse mere om løsningen inden mødet, så besøg deres hjemmeside www.conventus.dk

Da det er vigtigt at vi alle kommer godt i gang med det nye system, håber vi at jeres forening vil deltage, både i mødet og workshops. Tilmeld jer herunder.

Sted: Hvalsø Kulturhus kl. ca. 19-21


Sted: Hvalsø Kulturhus kl. ca. 19-21


Afholdes over to aftener i februar 2020.


Afholdes i Hvalsø Kulturhus klokken 18-21.


Afholdes i Hvalsø Kulturhus klokken 18-21