Thomas Skov 09.11.2017

Høflighed på 100 dage.

Et tankevækkende og inspirerende foredrag med den populære DR-vært, blogger og entertainer Thomas Skov, hvor han vender og drejer begrebet "høflighed", og fortæller om sin mission med at gøre danskerne mere høflige.
Thomas Skov har været vært for programmet "Høflighed på 100 dage". Et program, hvor han satte sig for at gøre danskerne høflige på 100 dage. De
100 dage er for længst gået, programmet har været sendt, men missionen er fortsat. For med al respekt for os danskere, så kan mange af os formentlig godt stramme lidt op på høfligheden.

I dette underholdende foredrag, taler Thomas Skov om, hvor høfligheden er blevet af, hvor let den er at finde frem igen, og ikke mindst hvor glade vi alle sammen kan blive af høflighed. For høflighed kan gøre verden til et bedre sted, og det er endda noget af det nemmeste i verden.

Arrangeret af Lejre Bibliotekerne.
Køb/bestil billet
Tor. d. 9. november 2017, kl. 19. (Entré: 65 kr)
Hvalsø Bibliotek & Arkiv, Skolevej 12, Hvalsø

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk