Spil dansk 04.11.17

Spil Dansk Aften 2017

Lørdag 4. november kl. 19-22 i Hvalsø Kulturhus.
Der vil være øl og vand i baren. Entré 50 kr.

Aftenen byder på en bred vifte af tilbud:  
3 fællessange, styret af Tom Frederiksen.
Herudover optræder:

Tom Frederiksen har siden 2002 levet af musikken på fuld tid, som festmusiker og troubadour med den akustiske guitar som hovedinstrument. Hans første soloalbum ”Synger/sangskriver”, udkom i 2007. CDen var nomineret til en Danish Music Award (DMA) pris i 2008, i kategorien "Årets Bedste Danske Visealbum".  

Kisten Dahl, sangskriver og guitarist. Kirsten vandt 1. præmien i Sangskriverforeningens sangkonkurrence ved Spil Dansk arrangementet i 2016.  

Carita Jacobsen & René Lambrecth spiller og synger sange fra musicalen ”Annas Havanna”, som har premiere den 27. oktober. Desuden vil tilhørerne kunne opleve to urpremierer: Carita har nemlig skrevet to nye julesange, som uropføres denne aften.

Claus og Fluerne. Claus Sørensen har udviklet sit eget musikalske projekt, hvor han skriver sange til Storm Ps ”fluer”. Fluerne er små tegninger med en kort tekst, som på en spidsfindig måde tager fat om hverdagens store og små spørgsmål.     

Musikken fra gruppen ”Merus quintet” bevæger sig på tværs af stilarter og tid, med et spændende mix af jazz, funk, blues og latin. Vi spiller en blanding af cover numre og egne originale sange, og vi bruger både traditionelle instrumenter og elektroniske effekter til at skabe vores sound. Merus er latin og betyder rent og koncentreret.

 

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk