Så er det nu til Lejre Kulturdage i april måned, at vi skal have kåret den nye Lejresang

Sangskriverklubben og Lejre Kulturdage inviterer alle interesserede borgere til en inspirationsaften, så I kan få slebet de sidste kanter af et forslag til en sang - eller måske finde en god tekstforfatter eller komponist, så I sammen kan skrive den helt rigtige sang.

Annette Bjergfeldt vil tirsdag den 27. februar komme til Hvalsø Kulturhus kl. 19 og inspirere jer, det bedste, hun kan! Arrangementet er åbent for alle - og det er konkurrencen også. 1. præmien er et gavekort på 1.500 kr. og der vil også være præmier til 2. og 3. pladsen. Meld dig til inspirationsaftenen på sangskrivere@gmail.com. Konkurrencebidrag skal indsendes senest den 8. marts på samme mailadresse.
Dommere vil være: Komponist og coach Annette Bjergfeldt, borgmester Carsten Rasmussen samt en repræsentant fra Lejre Kulturdages styregruppe.

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk