Spor 1

Formål

Spor 1 er en teatergruppe, som selv øver og sætter forestillinger op i Hvalsø Kulturhus. Der er brug for alle tænkelige talenter, så alle kan være med:

Måske drømmer du om at stå på en scene, eller også har du en praktisk sans og vil hellere hjælpe til bag ved scenen. Det kan også være, at du er god til at skrive og kan digte historier, skrive replikker eller sangtekster. Eller måske har du en fantastisk sangstemme, eller du kan spille på et instrument.

Alle mulige kreative evner er højt værdsatte, når der skal laves kostumer og scenografi, eller når skuespillerne skal sminkes og have sat hår. Andre opgaver kan være kagebagning, billetsalg og udformning af informationsmateriale. 

Kort sagt: Alle kan være med - og der er brug for alle.

Aktiviteter

En stor del af teatergruppens arbejde er koncentreret omkring den enkelte forestilling. Normalt opsætter foreningen to forestillinger om året i Hvalsø Kulturhus. Det er gerne en revy eller forårsforestilling samt et julestykke.

Spor 1 arrangerer hver enkelt forestilling som et projekt. Alle medlemmer får dermed mulighed for at prøve kræfter med den meget udbredte projektarbejdsform. Herigennem bliver de klædt bedre på til at udvikle og udføre idéer i praksis gennem planlægning, samarbejde og fordeling af arbejdsopgaverne.

Som medlem opnår du også andre kompetencer, som du kan bruge på livets store scene i for eksempel skolen, på studiet eller arbejdet. Som for eksempel skuespiller bliver du nemlig bedre til at præsentere, og du får større gennemslagskraft. Og igennem arbejdet med en teaterforestilling får du mulighed for at udfolde din kreativitet.

 

Medlemskab

Som medlem af Spor 1 vælger du selv, hvor mange forestillinger du vil være med til at sætte op - eller om du blot vil støtte foreningen økonomisk gennem kontingentet.

Der arrangeres teaterture for medlemmerne til nedsat pris og en årlig medlemsfest til en billig penge.

På foreningens hjemmeside kan du læse mere om Spor 1. Her kan du også se, hvem du skal kontakte for at blive medlem.

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk