Lejre Kommune har en vision om, at endnu flere borgere skal bevæge sig, gerne i fællesskab med andre. Det giver øget livskvalitet og forebygger sygdom. Derfor har DGI og DIF udvalgt Lejre som visionskommune for initiativet Bevæg dig for Livet. Vi skal finde løsninger, der hjælper inaktiv til at blive aktive og aktive til at blive foreningsaktive. Har du en god idé, er du altid velkommen til at kontakte projektleder Rikke Hjulmand på rihj@lejre.dk. Vi hører også meget gerne om jeres gode tiltag, og hjælper jer med at få jeres budskab bredere ud.

Luk alle
Åben alle

I Danmark har man besluttet at arbejde for at være Verdens mest aktive nation. Det kræver et bredt samarbejde at få alle med. Læs mere om Bevæg dig for Livet.

Her kan du finde inspiration til, hvordan du laver et godt arrangement.

Lejre Kommune er visionskommune. Du kan derfor kontakte projektleder Rikke Hjulmand for ønsker og ideer, der kan være med til at få flere aktive eller flere medlemmer i de mange fantastiske idrætsforeninger.

Du kan også se her, hvordan din forening får hjælp fra DGI og DIF til udvikling af foreningen.

I Bevæg dig for Livet i Danmark har man valgt nogle fokusområder. Dem kan du få meget mere viden om her ligesom du kan søge hjælp til at komme videre med din idé.

Du er også altid velkommen til at kontakte Projektleder for BDFL Lejre Rikke Hjulmand, rihj@lejre.dk.