Til Lejres ildsjæle og læseheste – nye som gamle

Vil du gerne give en ekstra hånd til små børn og støtte dem i deres videre læring i livet?

Der er allerede 10 frivillige borgere, der har meldt sig som 'læseheste', men der er mange børn, der kunne have gavn af den ekstra hånd og opmærksomhed som en læsehest bidrager med.

Højtlæsning for børn stimulerer sproglig udvikling og ruster dem til livet. Vi vil gerne invitere alle, der brænder for at give en ekstra hånd til børn i alderen 2-6 år ved at læse for dem og være med dem.

I samarbejde med dagsinstitutionerne og biblioteket vil de frivillige blive klædt på til at komme ud på daginstitutionerne. Vi søger frivillige blandt Lejres borgere: pensionerede pædagoger og lærere og andre, der brænder for børn.

Som 'læsehest' får du uddannelse og vejledning i højtlæsning, småbørnslitteratur mm. Du bidrager med det, du har lyst til og mulighed for og samtidig bliver du en del af et bredt fællesskab på tværs af vores lokalsamfund, for folk som har lyst til at være en ekstra hjælpende hånd for børn og familier, der har brug for sproglig støtte.

Hvis du vil vide mere kontakt da: 
Kari Haugan Engberg, kulturkonsulent, Lejre Bibliotek & Arkiv, kaen@lejre.dk, tlf. 24790312

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk