FDF Spejderne Ny Tolstrup

FDF Ny Tolstrup blev oprettet i august 2010 og har siden haft aktiviteter hver uge for 20-25 børn i alderen 5-17 år. Seks lokale ildsjæle med lang erfaring indenfor FDF står for at forberede og gennemføre aktiviteter for børnene.
FDF-kredsen er startet for at give børnene i området oplevelser og udfordringer med natur og friluftsliv. Derfor er alle aktiviteter udendørs og alle møderne holdes ved sheltere/lejrplads på Midtsjællands Efterskole. Der er både tale om børn og unge som har, og som ikke har kendskab til friluftsliv. Gennem aktiviteter så som lege, løb, fortællinger og bålaktiviteter får børnene kendskab til brugen, forbedringer af naturen, og de muligheder vores lokale naturområder giver. I FDF lærer børn en masse gennem leg, fantasi og oplevelser i naturen. I FDF mener vi, at børn skal mærke, der er noget de er gode til, at de er noget værd i fællesskabet og at deres færdigheder kan bruges. 
I FDF er børn, unge og voksne en del af det samme fællesskab. Vi tror på at et menneske udvikles bedst i samspil med andre i et forpligtende fællesskab med plads til den enkelte. 
Gennem vores formål, aktiviteter og menneskesyn viser vi, at ethvert menneske er værdifuldt, og at alle har noget at bidrage med. I FDF er det vigtigere at blive til nogen end at blive til noget. FDF giver børn og unge et ståsted baseret på relationer, tro, leg og samfundsengagement.


Adresse:
Tolstrupvej 29
4330 Hvalsø

Kontaktperson:
Jeanette Friis Agergaard
Tlf. 30279790 
jeanette@agergaard.eu

Læs mere på FDF Ny Tolstrups hjemmeside eller på deres Facebookside