Sæby Gershøj Svømmeforening

Svømmeforeningen er det faste grundlag omkring Sæbybadet. Den er drevet af en flok frivillige personer, som står for de sociale tiltag i og ved badet.

Svømmeforeningen planlægger og opretter svømmehold af børn i skolealderen i forbindelse med den årlige 10 dages svømmeundervisning, de sidste to uger inden sommerferien. I 2017 dog de 2 første uger efter sommerferien pga. renovering af badet. Det er foreningen, der finder instruktører og hjælpeinstruktører til undervisningen.

Svømmeforeningen driver også kiosken, der er ved badet, samt vores nye minigolfbaner. Fra kiosken sælges der toast, slik, chips, kaffe, te, sodavand og andet. Endvidere tager kiosken også imod entrebetaling.
Kiosken bliver betjent af frivillige. Alle voksne kan melde sig til at hjælpe, og man bliver sat ind i tingene af livredderen, når man kommer. Alle ting er lavet så nemt, så ”alle” kan klare at betjene kunderne – og ellers er livredderen lige ved bassinet.

 

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk