Mountainbike klubben Mud n' Race

Mud'n'Race er en aktiv cykelklub midt i Lejre kommune. Vi holder til i en af Midtsjællands flotteste skove og er et fællesskab og en klub for alle med hang til cykling. Vi er primært en MTB-klub, men vi har også fraktioner der kører landevej, nogle med interesse for gravel og ryttere med hang til bikepacking. Vi har stort fokus på det sociale sammenhold, da det er dét der fastholder os i vores aktivitet på lang sigt.

Foreningens formål er:
- at skabe trygge rammer for ryttere på alle niveauer, der vil cykle på MTB eller Racer i fællesskab med andre.
- at arrangere, ture, træninger, oplevelser og løb for at fremme cykling i naturen som en social motionsform.
- at udvikle medlemmernes teknik for at øge sikkerheden, samt fremme en positiv adfærd for at styrke sportens renommé.

Vores faste omdrejningspunkt er søndagstræningerne (gratis) der udgår hver søndag 09.00 fra skovvejens P-plads (Skovvej 23, 4330 Hvalsø). Vi er typisk 30-40 mænd og kvinder, der deltager og deles op i 4-6 hold så alle kan være med i deres tempo. Hver tur føres af en kaptajn hvis opgave er, at kunne sikre at alle kommer frem og tilbage og ofte er der indlagte teknik-elementer så vi forbedrer vore færdigheder også.
Kendetegnende for klubben er en positiv ånd og et væld af sociale samlinger, juletur, nytårstur og generelt alt dét der er monstersjovt ved mtb og cykling.
Søndagstræningerne og alt det spontane er gratis men ønsker man at støtte foreningen, kan man for det beskedne kontingent af 100 kr./år få adgang til klubture, rabataftaler, oplægsaftener, skrueaftener, tekniktræninger og andet – læs mere på og tilmeld dig på www.mudnrace.dk/nye-medlemmer/

Vi er ildsjæle – og – det betyder at vi som forening arbejder sammen med naturstyrelsen om at vedligeholde mtb-sporet Det Hvide Spor, der ligger i ”vores skov” – Bidstrup-skoven. Vi afholder hvert år 4-5 årlige spordage og har etableret en bikepark ved P-pladsen Avnstrup, hvor alle kan forbedre deres tekniske færdigheder og have det sjovt!

Meld dig ind i facebookgruppen og duk op en dag – det er sjovt og ligeså hårdt som du selv gør det til.

Adresse:
Skovvej 23
4330 Hvalsø
= udgangspunktet for de fleste af vore ture.

Kontaktperson:
Kenney Strøm
Tlf. 29223281
kenney@mudnrace.dk

Klik her for at se foreningens hjemmeside
 

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk