Webinar om bestyrelsesarbejde

Publiceret 07-06-2022

Er du nysgerrig på, hvad det indebærer at sidde i bestyrelsen i en lokal aktionsgruppe? Så deltag på dette webinar, hvor en erfaren LAG-formand deler sine erfaringer.

Computer på skrivebord med noter og en kop kaffe, klar til webinar om bestyrelsesarbejde.

Ny LAG får 12,5 mio. kr. til lokal udvikling

Den 21. juni 2022 er der stiftende generalforsamling i LAG Fjordlandet, en ny lokal aktionsgruppe som dækker Frederikssund og Lejre Kommuner. På den stiftende generalforsamling skal der vælges en forperson og otte bestyrelsesmedlemmer til foreningens bestyrelse. Bestyrelsen får i alt 13 medlemmer, i det både Lejre Kommune, Frederikssund Kommune, Region Hovedstaden og Region Sjælland også skal udpege et bestyrelsesmedlem hver. Den nye bestyrelse får ansvaret for at fordele ca. 2,5 mio. kr. årligt til forskellige projekter i årene 2023-2027.

Har du et LAG-bestyrelsesmedlem i maven?

Det er en spændende, men også ansvarsfuld opgave at sidde i bestyrelsen i en lokal aktionsgruppe. Hvis du brænder for at udvikle dit lokalområde, skabe arbejdspladser, tiltrække nye borgere og gøre landdistrikterne i Lejre og Frederikssund Kommuner endnu mere attraktive og levedygtige - så bør du overveje at stille op til bestyrelsen.

Hør en erfaren LAG-formand fortælle om bestyrelsesarbejdet

Flemming Engtoft Larsen har siden 2014 været formand for LAG Midt-Nordvestsjælland, som Lejre Kommune har været en del af. Flemming har sagt ja til at dele sine erfaringer med det at sidde i en LAG-bestyrelse med dem, der er nysgerrige på den nye LAG Fjordlandet og måske overvejer at stille op til bestyrelsen. Det sker på et webinar (via Microsoft Teams) tirsdag den 14. juni kl. 19-20. Husk at tilmelde dig senest kl. 14 samme dag via nedenstående formular.

Tilmeldingen er lukket.