Gaver fra Lejre Kommune

Publiceret 26-01-2022

Gennem en årrække har indholdet været det samme i Lejre Kommunes repræsentationsgaver. Derfor giver vi nu gaverne et "servicetjek" for at se, om der er nyt, spændende indhold som kan indgå. Frem til 25. februar 2022 kan interesserede virksomheder give deres tilbud på indhold til gaverne.

Udvalg af lokale håndlavede gaver og specialiteter på et bord
Nu kan du give tilbud på indhold til Lejre Kommunes repræsentationsgaver

Lejre Kommune giver årligt ca. 200-250 repræsentationsgaver. Indholdet i gaverne har været det samme i en årrække, og Lejre Kommune ønsker derfor at afsøge, om der i de kommende år skal justeres på gavernes indhold.

Frem til den 25. februar 2022 kan interesserede virksomheder afgive tilbud på indhold til repræsentationsgaverne. Gaverne har typisk en samlet værdi af 100-400 kr. og kan have forskelligt indhold fra forskellige leverandører alt efter hvad anledningen er og hvem der modtager gaven.

 

Det lægger vi vægt på, når vi skal vælge produkter

Ved udvælgelsen af produkter og leverandører til repræsentationsgaverne i de kommende år vil Lejre Kommune lægge vægt på følgende parametre:

  • Produktets miljømæssige bæredygtighed (herunder produktion, materialevalg, mulighed for recirkulering/genanvendelse, ingen skadelig kemi, transport m.m.)
  • Produktets sociale bæredygtighed (produceret socialt ansvarligt med respekt for de internationale normer for menneskerettigheder, og under ordentlige løn- og ansættelsesforhold)
  • Produktets økonomiske bæredygtighed (pris, kvalitet, holdbarhed)
  • At produktet om muligt er lokalt produceret, og at det understøtter Lejre Kommunes brand Vores Sted.
  • Hvis produktet er fordærveligt (fødevarer, planter, blomster, cremer mv.) skal det have en minimumsholdbarhed på 6 måneder fra levering til Lejre Kommune, og det må ikke forudsætte vanding, opbevaring på køl/frost eller lignende.

 

Sådan kan du give dit tilbud

Har din virksomhed et eller flere produkter, som du ønsker taget i betragtning til repræsentationsgaverne, så bedes du sende dit tilbud til os senest 25. februar på e-mail til erhverv@lejre.dk

Dit tilbud skal indeholde:

  • Beskrivelse af produktet/produkterne, gerne med billede.
  • Beskrivelse af hvordan produktet lever op til parametrene miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed.
  • Beskrivelse af lokal forankring, eller af hvordan produktet understøtter fortællingen og brandet Vores Sted.
  • Pris per enhed og information om minimumskøb per leverance.
  • Leveringsbetingelser.

Lejre Kommune forbeholder sig ret til at vælge mellem alle de indkomne tilbud, herunder at vælge flere leverandører eller at forkaste alle de indkomne tilbud efter egen vurdering.