SB Murer kåres som regionens Gazelle

Publiceret 22-12-2022

Stort tillykke til SB Murer ApS fra Kirke Såby, der kåres til regionsvinder af Børsens Gazellepris. I alt modtog otte virksomheder fra Lejre Kommune hæderen, men SB Murer udmærker sig som regionsvinder ved at have den højeste vækst i 2022 på hele 1.613,4%

Sven Asbjørn Bluhme, leder af SB Murer ApS, står foran en murstensvæg

Årsagen til den flotte vækst skyldes blandt andet virksomhedens deltagelse i strategiforløbet ”RaketVækst, der er en fællessatsning mellem Lejre Kommunes Erhvervsservice og Erhvervshus Sjælland.

Her fik Sven Asbjørn Bluhme, der står i spidsen for SB Murer, sparring om målsætninger, værktøjer til udvikling af firmaet og en justering af virksomhedens forretningsplaner med sig hjem. SB Murer har nu et stort fokus på at ansætte folk med erfaring indenfor bygge- og tilbudsstyring, der sikrer, at virksomheden kun siger ja til opgaver, der bidrager positivt.

For at blive regionsvinder skal virksomheden have haft mindst 10 ansatte i seneste regnskabsår. Derudover skal virksomheden blandt andet have haft en omsætning på mindst 1 mio. kr., vækst i omsætningen i mindst fire sammenhængende år, og så skal omsætningen eller bruttoresultatet mindst være fordoblet i løbet af de sidste fire år.

Hvis du vil se, hvilke andre virksomheder, der har fået prisen, kan du finde alle gazellevinderne her