Bygge- og anlægsopgaver

Lejre Kommune udbyder hvert år en række bygge- og anlægsopgaver i de ejendomme, som kommunen ejer. Opgaverne spænder fra akut opståede opgaver til planlagte vedligeholdelses- og renoveringsopgaver samt nybyggeri. Klik på læs mere for at se de aktuelle udbud

Vi bruger forskellige udbudsformer alt efter opgavens type og størrelse. Vi udbyder typisk mindre opgaver i underhåndsbud i fagentreprise. Større opgaver, som ligger indenfor tilbudsloven, udbyder vi ofte i begrænset licitation uden prækvalifikation, hvor vi indbyder tre - fem entreprenører til at afgive tilbud. Store opgaver, som er underlagt EU´s Udbudsdirektiv, udbyder vi som regel i begrænset udbud efter forudgående prækvalifikation.

Herunder kan du skrive dig på en liste, hvis du gerne vil have mulighed for at løse akutte opgaver for os. Du kan også se listen over kommende udbud og tilkendegive din interesse for et eller flere udbud. 

Luk alle
Åben alle

Udbud af bygge-, rådgivnings- og anlægsopgaver

Hvis du gerne vil have mulighed for at byde på en af vores opgaver, skal du vælge den ønskede opgave herunder og udfylde formularen.

Når fristen udløber vælger vi to til fem firmaer, som får mulighed for at byde på opgaven. Du får svar senest 14 dage efter fristens udløb. Selvom du har vist din interesse for en opgave, er det ikke sikkert, at du får mulighed for at byde på den. 

Hvis du gerne vil vide, hvornår vi har et nyt udbud, kan du abonnere på nyheder på denne side ved at tilmelde dig i bunden af siden. 

Få mulighed for at løse opgaver for Lejre Kommune

Ved akut opståede skader på Lejre Kommunes ejendomme har vi brug for håndværkere, der kan rykke hurtigt ud.

Hvis du er interesseret i at løse akutte opgaver, kan du skrive dig op på vores akut-liste for håndværkeropgaver. Opgaverne spænder vidt, men det kan for eksempel være et sprængt vandrør eller manglende varme. At du står på listen er ingen garanti for, at du kommer til at løse opgaver for os.

Skriv dig på listen her:

Sæt kryds herunderFirmanavn
Adresse, post nr. og by
Hvem må vi kontakte?

Alle vores åbent hus-arrangementer holdes på Rådhuset i Allerslev, Lejrevej 15, 4320 Lejre. Se datoerne herunder.

Dato

Tidspunkt

Fredag 4. september 2020

Kl. 10-11

Fredag 2. oktober 2020

AFLYST

Fredag 6. november 2020

AFLYST

Fredag den 4. december 2020

AFLYST

Tak for din tilmelding.

Du vil nu modtage en email med et link til at bekræfte din tilmelding. Herefter abonnerer du på denne side og vil modtage en e-mail hvis der sker ændringer i indholdet.


* E-mailen du indtastede, abonnerer allerede på denne siden.


* Der skete en fejl og du blev ikke oprettet. Prøv igen senere.