Erhvervsarrangementer

Lejre Erhverv afholder løbende forskellige arrangementer for lokale virksomheder og iværksættere, ofte i samarbejde med blandt andre Erhvervshus Sjælland og Lejre Erhvervsforum. 

Ny viden, inspiration og et større lokalt netværk er tre ting, vi arbejder for, at du altid går hjem med efter et af vores arrangementer. De fleste af arrangementerne er gratis at deltage i, enkelte er forbundet med en mindre deltagerbetaling. Hvis du savner arrangementer om et bestemt emne, så tøv ikke med at skrive til os på erhverv@lejre.dk. 

7.-9.04.2021 RaketVækst - for dig som vil styrke forretningen

OBS internat med overnatning, afholdes onsdag-fredag den 7.-9. april 2021. Vi starter onsdag kl. 8:30 og slutter fredag kl. 15:00.

RaketVækst er Lejre Erhvervs bedste tilbud til etablerede virksomheder, som vil styrke deres forretning og skabe mere omsætning. RaketVækst er måske ikke det bedste navn til dette kursusforløb. Kurset ER vækstorienteret, men det er vækst tilpasset dine behov og ønsker og behøver ikke foregå med raketfart.

Vækst i denne sammenhæng er sund, planlagt udvikling af din virksomhed. Det handler om målrettet arbejde med udviklingsmuligheder, der kan styrke din forretning og i sidste ende give flere penge på bundlinjen. Under hele kurset arbejder du strategisk med din virksomhed. Vi tager fat i alle de relevante udviklingsområder i din virksomhed, og vi arbejder i dybden med de områder, hvor der særligt er noget at hente for dig.

På RaketVækst arbejder du (og vi) blandt andet med din:
• Omsætning, likviditet og bundlinje
• Forretningsudvikling
• Kundeportefølje og marked
• Markedsføring og salg
• Medarbejdere og organisationen
• Rådgivere, sparringspartnere, bestyrelse
• Konkurrenter, leverandører og sparringspartnere og deres priser
• Administration, lagerstyring, IT og økonomistyring mv.
• Mål på både kort og længere sigt
• Strategi og konkrete handlingsplaner
Og dertil et hvilket som helst emne, der giver mening for dig.

Det faste program, der foregår i plenum handler i høj grad om målsætninger, strategier og handlingsplaner og går i høj grad på kunder, salg, markedsføring og professionelle indspark til din virksomhed. Dertil kommer individuelle sessions med kursets konsulenter, hvor vi tager fat i netop de emner, som du ellers arbejder mest med eller har udfordringer eller muligheder indenfor.

På kurset er der to faste konsulenter og to ekspert-indlægsholdere til at servicere maksimalt 10 virksomheder, så du er garanteret fuld opmærksomhed under hele kurset. Konsulenterne har stor erfaring med at køre RaketVækst-kurser. Den sparring, der foregår med de andre deltagere og deres evne til fra deres virksomhed at give et perspektiv på din, er også værdifuld.

Helt konkret får du følgende:
• Fastlagt de vigtigste områder, der skal arbejdes på i din virksomhed
• Nedskrevne mål der skal nås indenfor de valgte områder
• En helt konkret nedskrevet strategi og handlingsplan for at nå målene
• Sparring og inputs på din virksomhed, dig selv og din ledelse
• Inspiration og det ”spark i røven”, som vi alle kan bruge en gang imellem
• Opfølgningsmøder 2 uger, 2 måneder, 4 måneder og 6 måneder efter kurset
• Mulighed for yderligere møder i gruppen og med konsulenterne
• Mere direkte adgang til konsulenternes store netværk og kontakter

Tid og sted
Programmet løber fra kl. 8:30 onsdag til kl. 15:00 fredag – vi slutter sent både onsdag og torsdag. Kurset er inkl. overnatning og fuld forplejning (husk at opgive eventuelle madallergier mv.).

Internatet afholdes på Sonnerupgaard Gods. Det gennemføres i samarbejde med Sorø Erhverv og Erhvervshus Sjælland.

Pris
Pris pr. person i enkeltværelse med fuld forplejning kr. 4.995 kr. ex. moms. 

Tilmeld dig her:

 

Virksomhedens cvr-nummer

Dine data

Dine oplysninger bliver brugt til at Lejre Kommune kan planlægge og afholde erhvervsarrangementer. Dine oplysninger bliver gemt i 6 måneder. Læs mere på lejre.dk/dinedata

17/3 2021 Startup Explorer i Lejre

Startup Explorer er et forløb for dig, der lige har eller overvejer at starte egen virksomhed. Her får du adgang til ekspertviden, der hjælper dig med at tage hånd om lige netop din idé. Du får mulighed for at videreudvikle din idé i samarbejde med forløbets eksperter og efterfølgende teste den på konkrete kunder. Formålet er at give dig et stærkt fundament at opbygge din kommende virksomhed på.

Forløbet giver dig håndgribelige og praktiske værktøjer til at eksekvere i praksis. Du får viden fra kompetente eksperter, som er blandt de dygtigste inden for deres felt. Desuden får du adgang til et netværk af iværksættere, som alle er på samme rejse som dig.

Du får blandt andet: 

 • Gennemtestet din idé – og værktøjer du kan bruge.
 • Skabt et stærkt forretningsgrundlag med udgangspunkt i din idé.
 • Øvet dig i kundekontakt og hjælp til at finde dine første kunder.
 • Trænet pitch af din idé til forskellige målgrupper og bliver skarp i dit budskab.
 • Adgang til ekspertviden.
 • Netværk med andre iværksættere.

Forløbet varer fire dage (d.17/3, 8/4, 15/4 og 28/4. 2021) (kl. 9-16) over en periode på 8 uger og adresserer en række temaer, der er afgørende for at få testet og skabt et stærk eksistensgrundlag for din virksomhed, med særlig fokus på at få de første kunder i hus.

 • Alle deltagere screenes ind til forløbet på baggrund af en vurdering af virksomhedens udviklingsniveau og behov.
  Der skal påregnes arbejde med hjemmeopgaver før og efter hver dag.
 • Startup Explorer er et samlet forløb, og man kan derfor ikke deltage på udvalgte dage.
 • Det er essentielt, at man kan deltage i hele tidsrummet på de angivne dage, som er kl. 9-16.

Læs mere om forløbet her: https://ehsj.dk/startup_explorer

For at tilmelde dig et screeningsmøde, så kontakt Erhvervskonsulent Kitt Ambæk Henriksen på mail: kiahe@lejre.dk eller på telefon: 21 31 85 94

20.5.2021 Iværksætteraften

Har du en iværksætter i maven? Så vil vi gerne hjælpe dig med at komme godt fra start! Deltag i vores gratis iværksætteraften og få overblik over din virksomhedsopstart. Arrangementet afholdes torsdag den 20. maj kl. 16:30-20:30 i kantinen på Lejre Rådhus i Allerslev, hvis Corona restriktionerne tillader det, ellers holdes arrangementet online.

I løbet af aftenen får du konkrete indspark og værdifuld inspiration til opstartsfasen samt overblik om, hvor der er hjælp at få til din virksomhed i fremtiden. Du får viden om jura, skat, moms, økonomi, salg og markedsføring og gode råd om opstartsfasen, produktudviklingen, salg og markedsføring i iværksætteriets tidlige faser. Mødet er derfor oplagt, hvis du overvejer at blive selvstændig, eller lige har startet egen virksomhed.

PROGRAM

16:30 Velkommen til nye iværksættere i Lejre Kommune.
Erhvervsteamet byder velkommen.

16:45 Kort præsentationsrunde.
Forbered gerne kort præsentation af dig, din baggrund og din forretningsidé.

16:50 Findes der en checkliste til, hvordan man starter virksomhed?
Hvad vil det egentlig sige at være iværksætter? Hvad kræver det at have egen virksomhed? Og hvordan kommer man egentlig i gang? Erhvervskonsulent Kitt Henriksen vil komme rundt om nogle af de mange – og vigtige – overvejelser, du som ny virksomhedsejer skal tage stilling til i opstartsfasen.

17:40 En iværksætters historie

18:15 Pause, netværk og forfriskning

18:45 Få styr på de juridiske forhold
Der er rigeligt at holde styr på, når du går i gang med at omsætte din forretningsidé til virkelighed; Virksomhedsformer, GDPR og registrering. Man kan blive helt træt, bare ved tanken om de mange juridiske forhold, man som iværksætter skal holde styr på. En advokat guider dig gennem nogle af de vigtigste emner, og besvarer dine spørgsmål, så du kommer godt i gang med din virksomhedsopstart.

19:40 Regnskab, bogføring og faktura, når du starter egen virksomhed
Når du har din egen virksomhed, skal du holde styr på virksomhedens økonomi. I løbet af aftenen bliver du klogere på de mange krav, der er til registrering, bogføringsloven, fakturering og regnskaber, og får samtidig gode råd om, hvad der er vigtigt når du vælger bogføringssystem. En revisor guider dig sikkert igennem registrering af virksomhed og mange andre vigtige økonomiske overvejelser.

20:30 Tak for i dag

Skriv dit efternavn

Dine data

Dine oplysninger bliver brugt til at Lejre Kommune kan planlægge og afholde erhvervsarrangementer. Dine oplysninger bliver gemt i 6 måneder. Læs mere på lejre.dk/dinedata

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk