Erhvervsarrangementer

Lejre Erhverv afholder løbende forskellige arrangementer for lokale virksomheder og iværksættere, ofte i samarbejde med blandt andre Erhvervshus Sjælland og Lejre Erhvervsforum.

Ny viden, inspiration og et større lokalt netværk er tre ting, vi arbejder for, at du altid går hjem med efter et af vores arrangementer. De fleste af arrangementerne er gratis at deltage i, enkelte er forbundet med en mindre deltagerbetaling. Hvis du savner arrangementer om et bestemt emne, så tøv ikke med at skrive til os på erhverv@lejre.dk. 

Arrangementer 

Luk alle
Åben alle

Har du en iværksætter i maven? Så vil vi gerne hjælpe dig med at komme godt fra start! Deltag i vores gratis iværksætteraften og få overblik over din virksomhedsopstart. Arrangementet afholdes torsdag den 3. juni kl. 16:30-20:30 i kantinen på Lejre Rådhus i Allerslev, hvis Corona restriktionerne tillader det, ellers holdes arrangementet online.

Grundet Corona er arrangementet rykket til d. 3 juni

I løbet af aftenen får du konkrete indspark og værdifuld inspiration til opstartsfasen samt overblik om, hvor der er hjælp at få til din virksomhed i fremtiden. Du får viden om jura, skat, moms, økonomi, salg og markedsføring og gode råd om opstartsfasen, produktudviklingen, salg og markedsføring i iværksætteriets tidlige faser. Mødet er derfor oplagt, hvis du overvejer at blive selvstændig, eller lige har startet egen virksomhed.

PROGRAM

16:30 Velkommen til nye iværksættere i Lejre Kommune.
Erhvervsteamet byder velkommen.

16:45 Kort præsentationsrunde.
Forbered gerne kort præsentation af dig, din baggrund og din forretningsidé.

16:50 Findes der en checkliste til, hvordan man starter virksomhed?
Hvad vil det egentlig sige at være iværksætter? Hvad kræver det at have egen virksomhed? Og hvordan kommer man egentlig i gang? Erhvervskonsulent Kitt Henriksen vil komme rundt om nogle af de mange – og vigtige – overvejelser, du som ny virksomhedsejer skal tage stilling til i opstartsfasen.

17:40 En iværksætters historie

18:15 Pause, netværk og forfriskning

18:45 Få styr på de juridiske forhold
Der er rigeligt at holde styr på, når du går i gang med at omsætte din forretningsidé til virkelighed; Virksomhedsformer, GDPR og registrering. Man kan blive helt træt, bare ved tanken om de mange juridiske forhold, man som iværksætter skal holde styr på. En advokat guider dig gennem nogle af de vigtigste emner, og besvarer dine spørgsmål, så du kommer godt i gang med din virksomhedsopstart.

19:40 Regnskab, bogføring og faktura, når du starter egen virksomhed
Når du har din egen virksomhed, skal du holde styr på virksomhedens økonomi. I løbet af aftenen bliver du klogere på de mange krav, der er til registrering, bogføringsloven, fakturering og regnskaber, og får samtidig gode råd om, hvad der er vigtigt når du vælger bogføringssystem. En revisor guider dig sikkert igennem registrering af virksomhed og mange andre vigtige økonomiske overvejelser.

20:30 Tak for i dag

Hvis du allerede har oprettet en virksomhed
Når du tilmelder dig, registrerer og behandler Lejre Kommune dit navn, adresse, e-mail og CVR-nummer. Formålet er at kunne kontakte dig og evaluere servicen. Oplysningerne bliver gemt i 6 måneder.

Drømmer du om at starte egen virksomhed?
Kom godt fra start med en nystartet virksomhed.
Har du planer om at starte din egen virksomhed, er faget ”Iværksætteri i praksis” et sikkert sted at starte, så du undgår, at drømmen bliver til et mareridt. På forløbet får du nødvendig viden om lovgivning, selskabsformer, moms, skatteforhold og finansieringsmuligheder.
Du lærer at udarbejde og vurdere en forretningsplan og lave et forretningskoncept, der kan skabe fremtidig vækst i din virksomhed. Du får en forståelse for, hvordan du kan benytte dig af rådgivere og etablere et værdifuldt netværk.

Kursets temaer

  • Jeg som iværksætter
  • Styr på økonomien
  • Forretningsmodeller og innovation
  • Fra svært til succesfuldt salg
  • Selskabsformer, skat og jura
  • Markedsføring, digital markedsføring
  • Visuel identitet
  • Netværk

Iværksætter i Praksis i Roskilde afholdes i tæt
samarbejde mellem Zealand og Erhvervsforum Roskilde samt Lejre Kommune.

Praktiske oplysninger

Undervisningsdage:
9/9, 16/9, 23/9, 30/9, 7/10, 14/10, 28/10, 4/11, 11/11, 18/11 og 25/11-21

Tidspunkt for undervisning:
kl. 17.00 – 20.00

Eksamen:
16/12-21

Undervisningssted:
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde

Tilmelding 

Tilmelding senest den 17. august 2021

Tilmeld dig her 

Pris
Kr. 2.295,-

Tilskud til deltagerbetaling
Det er muligt at få tilskud via omstillingsfonden
https://www.zealand.dk/gratis-efteruddannelse/

Læs mere om kurset