Erhvervsarrangementer

Erhverv Lejre afholder løbende forskellige arrangementer for lokale virksomheder og iværksættere, ofte i samarbejde med blandt andre Erhvervshus Sjælland og Lejre Erhvervsforum.

Ny viden, konkrete værktøjer og et større lokalt netværk er tre ting, vi arbejder for, at du altid går hjem med efter et af vores arrangementer. De fleste af arrangementerne er gratis at deltage i, enkelte er forbundet med en mindre deltagerbetaling. Hvis du savner arrangementer om et bestemt emne, så tøv ikke med at skrive til os på erhverv@lejre.dk. 

 

Arrangementer 

Luk alle
Åben alle

24.04.2024 Bootcamp - Bliv klar til den første medarbejder Tilmelding

Onsdag 24. april 2024 kl. 8:30 til torsdag d. 25. april 2024 kl. 15:00

Flyver du og din virksomhed solo? Går du og overvejer, om der skal flere hænder og hoveder til i fremtiden? Men er du usikker på, hvornår og hvordan, du griber processen fra selvstændig til flere an? Så kom på bootcamp og bliv klar til at ansætte!

Pr. person 2.575 kr. ekskl. moms

14.05.2024 Forbered din virksomhed til salg eller overdragelse - før det er for sent Tilmelding

Tirsdag d. 14. maj 2024 kl. 8:00 til 12:00 - Hvalsø Savværk

Forbered din virksomhed til salg eller overdragelse - før det er for sent! Skal din virksomhed skifte ejer en dag og har du sikret dens fremtid? Ejerskifte skal planlægges i god tid. 

02.10.24 Raketvækst: Tre dage med forretningsudvikling Tilmelding

Ønsker du at booste din virksomhed? Deltag i vores intensive 3-dages Raketvækst-bootcamp, hvor vi sammen dykker ned i målsætninger, strategier og handlingsplaner for din virksomhed. Tilmeld dig nu og kickstart din vækstrejse!