Book gratis og fortrolig sparring

Hos Erhverv Lejre tilbyder vi gratis og fortrolig 360 graders sparring til virksomheder i Lejre Kommune. Vi hjælper jer med at få overblik over jeres virksomhed og identificere de vigtigste fokusområder for vækst og udvikling. Med udgangspunkt i Væksthjulet kan vi hurtigt spotte muligheder og udfordringer og støtte jer i at træffe informerede beslutninger og tage handling.

Vi er desuden virksomhedernes indgang til erhvervsfremmesystemet og har overblik over relevante programmer og puljer. Vores vejledning er praktisk og handlingsorienteret, så I kan arbejde målrettet mod virksomhedens mål.

360 graders virksomhedssparring

Vælg den ugedag, du foretrækker for 360 graders virksomheds-sparring. Vi vil kontakte dig med tilgængelige datoer baseret på dit valg.

Vælg det tidspunkt på dagen, du foretrækker for 360 graders virksomheds-sparring. Vi vil kontakte dig med tilgængelige tider baseret på dit valg.

Hvis du ønsker at fortsætte, skal du markere afkrydsningsfeltet for at give dit samtykke. Ved at gøre dette accepterer du, at Lejre Kommune må registrere og bruge dine oplyste data til at behandle din henvendelse. Læs mere om vores databehandling på lejre.dk/dinedata

Felter med (*) skal udfyldes

Kontakt

Erhvervschef Nynne Friis
Nynne Friis
Erhvervschef
Erhverv Lejre
Tlf: 4033 7476

Kontakt

Erhvervskonsulent Kitt Henriksen - Erhverv Lejre
Kitt Henriksen
Erhvervskonsulent
Erhverv Lejre

Giv feedback