Der findes et sted, hvor vi er stolte af vores erhvervsliv

Sådan lyder det i filmen om det mangfoldige erhvervsliv i Lejre Kommune, som du kan se her på siden. Vi håber, at du og din virksomhed vil bruge filmen, når I fortæller andre om jeres virksomhed og om de særlige kvaliteter der er forbundet med at drive virksomhed i Lejre Kommune.

Vær med til at fortælle og forme historien om Vores Erhvervsliv

Sammen med filmen har vi lavet en materialepakke, som stilles til rådighed for virksomheder, iværksættere og selvstændige i Lejre Kommune. Du er velkommen til at bruge billeder og film fra pakken når du fortæller om din virksomhed, det sted du driver virksomhed eller fx i rekrutteringsøjemed.

Du kan ved at bruge materialet være med til at skabe synlighed både om din egen virksomhed, men også om det fællesskab af virksomheder, der udgør erhvervslivet i Lejre Kommune.

Alt materialet i pakken er optaget i Lejre Kommune, i tæt samarbejde med lokale erhvervsdrivende. Vi vil løbende tilføje nyt materiale til pakken. Hvis du vil have besked, når der kommer nyt materiale kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Du er også meget velkommen til at give os dit input til, hvad du gerne ser af nyt materiale i pakken – send blot en mail med dine forslag til erhverv@lejre.dk

Gå til materialepakken med gratis billeder og film

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig nu og modtag vores nyhedsbrev med lokale virksomhedsportrætter, nyt om erhvervsarrangementer, tilskudsordninger, nye materialer og services til dig og din virksomhed.  Nyhedsbrevet udkommer 2-4 gange om måneden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Fortæl os, hvordan du bruger materialet

Vi vil meget gerne se gode eksempler på, hvordan du bruger materialerne og filmen. Send os dit eksempel her, så formidler vi de gode idéer videre i nyhedsbrevet.

Send mail med eksempel til:

erhverv@lejre.dk