Rekruttering

Lejre Erhvervsservice og Jobcenter Lejre står begge klar til at hjælpe dig med dine medarbejdere.

Har du et projekt i din virksomhed, som du ønsker hjælp til at gennemføre? Eller har du blot brug for at besætte en stilling i din virksomhed?

Lejre Erhvervsservice kan hjælpe dig med at finde højtuddannede medarbejdere til din virksomhed via samarbejde med DJØF, Syddansk Universitet og Videnmetro. Henvend dig til Lejre Erhvervsservice for at høre mere om mulighederne.

Hvis du skal besætte en stilling eller uddannelsesplads, kan Jobcenter Lejre hjælpe med at finde dem, der bedst matcher dit behov - lige fra maleren til marketingchefen. I nogle tilfælde kan der også ydes tilskud til opkvalificering i forhold til din virksomheds kompetencebehov.

Jobcenter Lejre hjælper dig med at finde medarbejdere til forskellige typer job - ordinære job, fleksjob, jobrotation, ansættelse af voksenlærlinge, virksomhedspraktik og løntilskudsjob.

Jobcenter Lejre tager en samtale med de jobsøgere, som passer til din jobbeskrivelse, og sender de bedst egnede ud til en samtale. Det endelige valg er op til dig.

Fordelene er:

  • Det er gratis for din virksomhed 
  • Vi kender jobsøgere fra alle brancher

Sådan gør du:

  • Overvej indholdet i jobbet: Hvad skal personen kunne - fagligt og personligt 
    Hvordan er arbejdstiden, hvornår vil du ansætte, til hvilken løn og i hvor lang tid? 
  • Kontakt os her i Jobcentret
  • Husk at give os besked, når du har ansat din nye medarbejder

Jobcenter Lejre hjælper dig gerne med jobbeskrivelsen.

Du opfordres til at tænke alternativt i forhold til kvalifikationer og kompetencer - det giver flere ansøgere at vælge imellem.

 

Servicetjek

Hos Jobcenter Lejre har du også mulighed for at benytte dig af muligheden for et ”servicetjek”. 

Med et servicetjek, har du mulighed for et uforpligtende møde, hvor Jobcenter Lejre vil informere om deres services til dig. 

Jobcenter Lejre vil nemlig gerne være din foretrukne rekrutteringspartner!

Hvis du tænker, at du har behov for hjælp til rekruttering eller gerne vil høre mere, så kontakt vores virksomhedskonsulenter:

Eva Klixbüll, tlf. 21 24 00 46 

Jesper Carstensen, tlf. 23 47 12 53

 

 

Links til undersider