Martin Nyrop-Larsen, Ejer af Hvalsø Savværk A/S

Hvalsø Savværk A/S er et af Danmarks største løvtræssavværker. Savværket er FSC® Certificeret og har en eksportandel på 95 %. Virksomheden beskæftiger 25 ansatte, og Martin Nyrop Larsen har drevet den siden 1994.

”Jeg har boet og drevet virksomhed i Lejre Kommune i 22 år og har gennem tiden fået opbygget et stort netværk, som jeg gerne vil dele ud af. Med min viden vil jeg også kunne dele ud af mine erfaringer og gøre opmærksom på de faldgruber, der kan være. Efterhånden er jeg blevet specialist i støjniveauer og lokalplaner og ved, hvad man skal undersøge, inden man går i gang med at etablere virksomhed inden for produktion og lignende branche.

Det er en stor fordel at være virksomhed i en mindre kommune, hvor der er nær kontakt og let adgang til beslutningstagere. Det gør, at kommandovejene bliver kortere, og at relationerne bliver mere dialogbaserede.  Derudover er der rigtig mange kompetente og professionelle underleverandører som fx entreprenører og håndværkere. Dem er man afhængig af at kunne trække for på for at få det hele til at løbe rundt.”

Du er velkommen til at kontakte mig på mnl@sawmill.dk eller telefon 4646 1616.