Innovation og udvikling

Har du en god forretningsidé, eller har du allerede optaget et patent, som du ønsker at realisere?

Lejre Erhvervsservice hjælper dig med at få vurderet potentialet i din idé. Vi matcher dig med de rette personer og organisationer, som kan hjælpe med kommercialisering af idéen. Vi kan også finde mulige investorer i samspil med vores samarbejdspartnere. Eksempler på relevante organisationer er Opfinderrådgivningen på Teknologisk Institut og CAPNOVA ved Roskilde Universitet. 

I forhold til udenlandske virksomheder, arbejder vi sammen med Copenhagen Capacity om at tiltrække og fastholde udenlandske virksomheder og investeringer i Lejre Kommune.

Copenhagen Capacity markedsfører Greater Copenhagen i udlandet og bistår os med vores erhvervsservices til udenlandske virksomheder. Copenhagen Capacity hjælper blandt andet udenlandske virksomheder med at:

  • Finde relevante investeringsprojekter og forretningsmuligheder i Greater Copenhagens kommuner.
  • Etablere virksomhed i Greater Copenhagen, bl.a. rådgivning om fx markedsforhold og selskabsstruktur og hjælp til at finde egnede kontor- eller fabriksfaciliteter.
  • Tiltrække højtuddannede specialister fra udlandet til virksomheder, der ikke kan finde kvalificeret arbejdskraft i Danmark.
  • Skabe netværk og partnerskaber med lokale myndigheder, virksomheder og investorer.
  • Udvide eksisterende forretningsaktiviteter i Greater Copenhagens kommuner.

 

 

Læs mere om Copenhagen Capacity

Læs mere om CAPNOVA

Se mere om opfinderrådgivningen

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk