Styrk din virksomheds etablering og udvikling

Er du ved at etablere virksomhed, eller har du behov for sparring til udvikling af en eksisterende virksomhed?

Lejre Erhvervsservice hjælper dig videre, uanset om du er iværksætter eller driver en etableret virksomhed. Vi tilbyder vejledningssamtaler med fokus på udvikling, organisering og drift af din virksomhed. Vi kan også tilbyde "Ledersparring", som er et længerevarende sparringsforløb med erfarne erhvervsledere, som stiller deres tid og ekspertise til rådighed.

Få en sparingspartner (Mentor)

Få en sparringspartner og styrk væksten og udviklingen i din virksomhed.

Som virksomhedsejer eller iværksætter har man mange bolde i luften. Savner du én at spille bold med? Sparringspartnerne hjælper virksomheder med udvikling og vækst gennem sparring med erfarne virksomhedsejere, der ved hvad de taler om.

Sparringspartnerne har alle brede kompetencer indenfor drift og udvikling af virksomheder, og de spænder over en lang række brancher, hvor de vil kunne tale med i dybden.

Dit udbytte ved et sparringsforløb:

  • Du øger indtjeningen i din virksomhed
  • Du sætter turbo på din vækst
  • Du får en sparringspartner, der kender vejen til vækst og har gået den før
  • Du bliver styrket som leder i din egen virksomhed

Samarbejdet mellem dig og sparringspartneren foregår under fuld fortrolighed. Al detaljeret viden om dig og din virksomhed bliver mellem dig og sparringspartneren og kommer ikke videre til andre. Det handler om din virksomheds succes, og den tager vi alvorligt.

Sparringspartnerne tilbyder dig 20 timers gratis forløb med en sparringspartner. Her vil i sammen arbejde målrettet mod at skabe den vækst og udvikling i din virksomhed, som du ønsker.

Læs mere på www.sparringspartnerne.dk