Erhvervsarrangementer

Lejre Erhverv afholder løbende forskellige arrangementer målrettet lokale virksomheder og iværksættere.

Her finder du de kommende arrangementer, som Lejre Erhverv afholder.

Du har mulighed for at holde dig opdateret via vores Facebook side 'Lejre Erhverv'. Her kan du bl.a. læse mere om erhvervsarrangementerne og andre relevante erhvervsindlæg. Klik her for at gå til Lejre Erhverv på Facebook

Du har også mulighed for at holde dig opdateret på andre erhvervsrelevante nyheder, gennem vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes ud via Lejre Erhvervsforums nyhedsbrev og er en gratis service. Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet via Lejre Erhvervsforums hjemmeside

Læs mere om andre erhvervsarrangementer i Danmark på virksomhedsguidens hjemmeside. Klik her for at gå til virksomhedsguidens hjemmeside.

26.02.2020 Informationsmøde om LAG midler

Skal du have del i de sidste fire millioner LAG Midt-Nordvestsjælland har at uddele til blandt andet udvikling og etablering af virksomheder i Lejre, Holbæk, Odsherred, Kalundborg og Sorø Kommuner?

LAG Midt-Nordvestsjælland har knap 4 mio. kr. tilbage i puljen for i år. Der er ansøgningsfrist den 27. marts kl. 23.59. Erfaringen viser at ansøgere, som har fået vejledning og sparring til at skrive deres ansøgning, har større sandsynlighed for at opnå støtte. Derfor opfordre vi alle, foreninger, bylaug , virksomheder og iværksættere, med spændende projekter til at komme til informationsmødet.

LAG midlerne har blandt andet støttet etableringen af Spor 3, NaturVærket på Osted Fri- og Efterskole, bistaderne ved Hvalsø Bibliotek, samt udvidelse af produktionen hos en række lokale virksomheder som Friis-Holm Chokolade, Lejre Micropølsemageri og Vintre Møller Destilleri. Se eksempler på projekter her: https://lag-midtnordvestsjaelland.dk/projekter/

Tid og sted: Onsdag den 26. februar 2020 kl. 19.00-20.30. Informationsmødet holdes i kantinen på Rådhuset i Allerslev, Lejrevej 15, 4320 Lejre.

Tilmeld dig her:

Deltager du som borger eller iværksætter kan du skrive det

Dine data

Dine oplysninger bliver brugt til at Lejre Kommune kan planlægge og afholde erhvervsarrangementer. Dine oplysninger bliver gemt i 6 måneder. Læs mere på lejre.dk/dinedata

 

05.03.2020 Iværksætterkurset IVÆRKSÆTTERI I PRAKSIS

Har du for nylig vovet springet at blive iværksætter? Eller er du allerede godt i gang, men savner inspiration og værktøjer?

På kurset "Iværksætteri i Praksis" giver vi dig konkrete værktøjer og forbereder dig på et liv som iværksætter. Gennem kurset kommer du omkring de konkrete
værktøjer, de hårde facts og de blødere overvejelser, som støtter op om en fremtid for dig som iværksætter. Du vil møde undervisere med speciale og praktisk erfaring inden for de relevante temaer, og du kan vælge at samle din læring op i en forretningsplan. 

Kurset forløber over 11 aftner og udbydes i samarbejde med Zealand, Sjællands Erhvervsakademi. Du kan tilmelde dig her: www.zealand.dk/modul/ivaerksaetteri  senest 20. februar 2020. Kurset starter den 5. marts 2020.

16.04.2020 OneDay - Styrk omsætningen, prioriter dit salg!

Sæt en dag af og få nye input og værktøjer til at arbejde med dit salg - samt en konkret handleplan der hjælper dig til at føre det ud i livet!

I samarbejde med Erhvervshus Sjælland giver vi dig OneDay, én dag sat af til at arbejde med at løfte dit salg. En veltilrettelagt salgsindsats er afgørende, hvis du har ambitioner om vækst og overskud på bundlinjen. Men hvordan vurderer du din indsats, og hvad skal du prioritere fremadrettet for at skabe vækst i din virksomhed? Du får her en unik mulighed for at målrette din salgsindsats og få lagt en 4-ugers handlingsplan, der kan være medvirkende til at løfte din virksomhed til næste niveau - på én dag. Du står tilbage med en skærpet forståelse af salgsarbejdet og en konkret handlingsplan, der understøtter vækst og en styrket bundlinje i din virksomhed. 

Tid og sted: Torsdag d. 16. april 2020 kl. 9-16. Afholdes på Gershøj Kro & Strandhotel, Gershøj Havnevej 14, 4070 Kirke Hyllinge.

Tilmeld dig senest 3. april her:

Dine data

Dine oplysninger bliver brugt til at Lejre Kommune kan planlægge og afholde erhvervsarrangementer. Dine oplysninger bliver gemt i 6 måneder. Læs mere på lejre.dk/dinedata

29.04.2020 Temaaften om eksport

Skal din virksomhed eller dine produkter ud i verden?

Så er der hjælp at hente hos det tidligere Eksportrådet, i dag kaldet The Trade Council, som er til stede på de globale markeder og tilbyder up-to-date rådgivning og ekspertise til danske virksomheder. The Trade Council er den del af Udenrigsministeriet, som hjælper virksomheder med at realisere deres ambitioner inden for eksport, innovation og vækst. The Trade Council arbejder for, at din virksomhed kan øge sit salg på både nye og eksisterende markeder.

Kom til temaaften om eksport, og hør om The Trade Councils rådgivning og skræddersyede forløb, så din virksomhed kan realisere sit eksportpotentiale. 

Temaaftenen er relevant for alle industrier, og vi kommer blandt andet omkring: 
• Eksport parathed checkliste
• Forberedelse af eksport tiltag
• Partnervalg - nøglen til succes
• Trade Council ydelser & støttemuligheder
• Q&A

Tid og sted: Onsdag den 29. april 2020 kl. 16.00-18.00. Stedet oplyses snarest, men det bliver i Lejre Kommune.

Tilmeld dig her senest den 17. april: 

Dine data

Dine oplysninger bliver brugt til at Lejre Kommune kan planlægge og afholde erhvervsarrangementer. Dine oplysninger bliver gemt i 6 måneder. Læs mere på lejre.dk/dinedata