Kampagner

Lejre Kommune deltager hvert år i trafiksikkerhedskampagner, i samarbejde med Rådet for sikker trafik, Cyklistforbundet og Vejdirektoratet. Her kan du læse om kampagnerne.   Skolestart     

I samarbejde med Rådet for sikker trafik deltager Lejre Kommune i årets skolestart, der går ud på at passe på de små i trafikken. Det er en stor dag for både børn og forældre, når børnene starter i skole. Der er masser af nye, spændende udfordringer - og vejen til og fra skole er én af dem. I forbindelse med skolestarten vil der i Lejre Kommune blive udleveret gule trafikveste, opgavehæfter og forældrefolder. Der vil blive udtrukket en vinderklasse, imellem de skoler der har udfyldt opgavehæfterne.
Derudover vil der blive opstillet vejkantplakater.

Kampagnen forløber fra uge 32 til 35, 2017

 

   Fartkampagne  

I samarbejde med Rådet for sikker trafik deltager Lejre Kommune i kampagnen. I forbindelse med kampagnen vil der i Lejre Kommune blive opstillet vejkantplakater, lavet pressemeddelelse og radiospot.

Kampagnen forløber fra uge 14 til 16 og i uge 41 til 43, 2017  

 

   Spritkampagne 

I samarbejde med Rådet for sikker trafik deltager Lejre Kommune i kampagnen. I forbindelse med kampagnen vil der i Lejre Kommune blive opstillet vejkantplakater og lavet pressemeddelelse.

Kampagnen forløber fra uge 22 til 24, 2017.  

 

   Uopmærksomhedskampagne 

Kampagnen vil igen i år fokusere på flere af de distraktorer, der kan skabe uopmærksomhed  i trafikken f.eks. tale i mobil, indstille GPS, trøste børn eller læse under kørslen.

Kampagnen forløber fra uge 38 til 40, 2017