Ønsker du at blive røgfri?

Og har du lyst til at dele og få gavn af andres erfaringer? Så har du muligheden for at deltage i Lejre Kommunes rygestopkursus.

Luk alle
Åben alle

Et rygestopkursus består af fem mødegange af cirka to timers varighed. Kurset ledes af en uddannet rygestoprådgiver. På kurset er man sammen med andre deltagere, der ligeledes ønsker at holde op med at ryge, og der er derfor mulighed for at dele erfaringer og støtte hinanden i rygestoppet.

Der er max. 14 deltagere pr. hold. Der kan opstå venteliste.

Du skal ikke være stoppet med at ryge, når du møder op til første mødegang. Du vil først lære om abstinenser, sociale og psykologiske dimensioner ved rygning, nikotinprodukter, sundhed og vægt. På kurset aftales det, hvornår I, i fællesskab, skal stoppe med at ryge.

Du tilmelder dig ved at kontakte rygestoprådgiver, Charlotte Havgaard på:

E-mail: charlotte.havgaard@hotmail.com
Telefon: 20846033

Rygestopkurset er gratis.

Hvis du er på overførselsindkomst, eller du har svært ved at betale for din rygestopmedicin, tilbyder vi et økonomisk tilskud på 500 kr. til rygestopmedicin, når du deltager på et rygestopkursus i Lejre Kommune.

Alle rygestopkurser foregår på:
Bøgebakken Pleje- og Sundhedscenter
Bøgebakken 1
4320 Lejre

Rygestopkurset udsættes på grund af Sundhedsstyrelsens skærpede restriktioner relateret til den nye muterede virusvariant.

Vi fastsætter ny dato for opstart, når restriktionerne lempes igen.

Udover Lejre Kommunes tilbud om rygestopkursus er der også hjælp at hente hos: