Hjælp til en sundere hverdag

En sund hverdag er meget mere end ordentlig kost og regelmæssig motion. Det handler også om at få gode oplevelser sammen med andre og føle overskud og glæde ved livet.

OplevLejre.dk

Mange oplevelser - én indgang. På oplevlejre.dk finder du alt fra motionsløb til filmkalender og arrangementer i Sagnlandet Lejre. Der er også en oversigt over kommunens kultursteder og tilbagevendende årlige arrangementer.

Gå på opdagelse i Lejres unikke natur

På Skjoldungelandets hjemmeside finder du inspiration til vandreturer, seværdigheder, naturcampingpladser, kælkebakker og meget mere.

Særligt for unge og børnefamilier

I Familiehuset tilbyder familiebehandlere bl.a. familieaktiviteter og samtaler med forældre og børn. Et tilbud om grupper for børn, forældre eller hele familien er også en mulighed. For børn og unge har Familiehuset tilbud om en kontaktperson via ungekonsulenterne. For ny ankomne flygtningefamilier er der mulighed for at få bevilget en familiekonsulent, der kan hjælpe til med integrationen.
Henvisning til Familiehuset sker via Børn og Unge Rådgivningen, hvor en socialrådgiver kan bevilge et forløb i Familiehuset.

Er du ung og føler dig ensom, er der mulighed for at møde andre på Ventilen i Roskilde

Særligt for ældre borgere

For efterlønsmodtagere og pensionister findes der flere aktivitetscentre. Aktivitetscentrene i Lejre er stedet, hvor samvær og meningsfulde aktiviteter skaber venskaber, trivsel, sundhed og livskvalitet. 

 

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk