Bofællesskaberne

Bofællesskaberne i Lejre Kommune

Bofællesskaberne består af tre mindre bofællesskaber. Administrationen er placeret på Præstegårdsvej 3E, 4330 Hvalsø, og de tre bofællesskaber er placeret på hver sin adresse:

Åbanken, Åbanken 22, 4320 Lejre. Bofællesskab med 4 beboere som er beliggende i Lejre i et villakvarter. Der er indkøbs muligheder i nærheden. Bofællesskabet består af 1 hus med 4 lejligheder der har eget bad og tekøkken. Stort fællesrum og fælles køkken.

Toftekæret, Toftekæret 3B, Osted, 4320 Lejre. Bofællesskab med 4 beboere som er beliggende i Osted i et villakvarter. Der er indkøbs muligheder i nærheden. Bofællesskabet består af 5 selvstændige rækkehuse, hvoraf det mellemste rækkehus er til fælles brug.

Østbo, Præstegårdsvej 3, 4330 Hvalsø. Bofællesskab med 10 beboere som er beliggende i villakvarter midt i Hvalsø by. Bofællesskabet består af 10, 2 værelses lejligheder med eget køkken og bad. I hovedhuset er der et stort fællesrum og køkken med plads til aktivitet og samvær, også for de udeboende § 85'er.

Læs mere på vores hjemmeside

Bemærk: Denne henvendelse understøtter ikke sikker post. Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger, såsom cpr-numre, bedes du sende din meddelelse via sikker post på borger.dk