Velkommen til Vores Dialog

I Lejre Kommune anvender vi den digitale samarbejdsplatform Vores Dialog for at lette samarbejdet mellem dig og os som fagpersoner i kommunen og skabe de bedste forudsætninger for den bedst mulige hjælp hurtigst muligt.

Din Vej til et Koordineret Samarbejde med Lejre Kommune

Vores Dialog er det værktøj, vi bruger i Lejre Kommune til at skabe det bedste samarbejde og hjælper os med at koordinere og planlægge vores arbejde, så du oplever et tværfagligt, samstemt og inddragende samarbejde med  os. 

Mit JOSA er din indgang til samarbejdsplatformen Vores Dialog

Mit JOSA er din vej ind i Vores Dialog. Her kan du få adgang til alle funktionerne og mulighederne i samarbejdsplatformen. Du kan bruge det, når du har brug for at holde dig opdateret eller bidrage til vores samarbejdsprocesser. Alt, hvad du behøver, er lige ved hånden, når du logger ind på Mit JOSA med dit Mit ID.

Hvorfor bruger vi samarbejdsplatformen? 

Vi bruger samarbejdsplatformen for at sikre, at din hjælp og støtte er koordineret og tilpasset dine behov. 

På samarbejdsplatformen kan du finde:

  • Din Tovholder og dit Dialogteam
  • Dagsordner med mødematerialer, referater og andre vigtige dokumenter
  • Overblik over aftaler, ansvarlige og tidsplaner under Dialogplanen
  • Mulighed for løbende kommunikation  

Hvor får du mere viden om samarbejdsplatformen? 

I den grønne boks til højre finder du en kort film, en flyer og en introduktionsvideo, der giver dig mere information om samarbejdsplatformen.

Nedenfor finder du videoguides, hvori du kan finde hjælp til brugen af din indgang til samarbejdsplatformen kaldet Mit JOSA. 

Nye funktioner

Samarbejdsplatformen bliver løbende udvidet med nye funktioner. Når der lanceres nye funktioner, som bliver tilgængelige i Mit JOSA, vil du kunne læse om dem her.